Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TFA Dostmann 60.2543.02 Radio Vækkeur Sort Alarmtider 1

-5%
TFA Dostmann 60.2543.02 Radio Vækkeur Sort Alarmtider 1
TFA Dostmann 60.2543.02 Radio Vækkeur Sort Alarmtider 1
199 kr.
Vejledende pris: 209 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Conrad Elektronik

Overvåg prisen på produktet

  • Led-lysende tal med 2 lysstyrketrin
  • Alarmgentagelse kan indstilles
Det trådløse vækkeur fra store LED-lysende tal viser klokkeslættet og kan også aflæses i mørke. Lysstyrken kan indstilles i to trin, valgfrit kan displayet også slukkes helt. Det aktuelle klokkeslæt modtages automatisk via DCF 77-signalet og opdateres dagligt.

Rammeløs vises klokkeslættet på displayet, og den afrundede kant går flydende over på opstillingsfoden. Designet af icon imponerer med enkel klarhed, og det radiostyrede vækkeur passer harmonisk ind i alle omgivelser. Med det indbyggede vækkeur starter du altid dagen på bedste vis. Og hvis du ikke vil stå op med det samme, kan du blive vækket et par minutter senere med snooze-funktionen. Snooze-varigheden kan indstilles individuelt.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .