Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS
TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS
TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS
TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS

1 / 4

TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS

1860 kr.
TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS til mindre virksomheder og personlig cloud-lagringKraftfuld konfiguration, fremragende ydeevneTerraMasters F5-221 5-bay NAS-enhed leveres med en Intel dual-core-processor, en frekvens på op til 2,0 GHz, en læs
  • Vi er her for vores kunder
  • Vi er klar til at tilbyde en forskel
  • og være dit direkte valg som lagringspartner
Læs mere

TerraMaster F5-221, højtydende 5-bay NAS til mindre virksomheder og personlig cloud-lagring


Kraftfuld konfiguration, fremragende ydeevne


TerraMasters F5-221 5-bay NAS-enhed leveres med en Intel dual-core-processor, en frekvens på op til 2,0 GHz, en læsehastighed, der når op på 215 MB/s, og en skrivehastighed på op til 212 MB/s. Disse enheder er kompatible med både AES-hardwarekryptering og 4K HD-videotranskodning, hvilket gør F5-221 til en ideel kandidat til multimedieunderholdning i hjemmet og mindre kontorprogrammer.


Intel dual-core 2,0 GHz

Understøtter HDD's op til 16 TB

To Gigabit LAN-port

Læse-/skrivehastighed nå op på 215 MB/sFlere lag af datasikkerhed


F5-221-enheden er afhængig af følgende fem datasikkerhedslag:


Automatisk planlagt sikkerhedskopiering

Btrfs filsystem og snapshot

RAID 1,5,6 systemsikkerhed

AES-kryptering af hardwaremapper og kryptering af netværkstransport

Sikkerhedskopiering af data på skyd


Forbedre sikkerheden af dine data med et næste generations filsystem


Overlegen storageteknologi og optimeret snapshotteknologi er hjørnestenene i Btrfs-filsystemet, hvilket er, hvad TerraMasters F5-221 5-bay NAS-enhed er afhængig af til avanceret databeskyttelse, forebyggelse af datakorruption og minimal udgiftsvedligeholdelse. Brugen af dette filsystem fremmer høj dataintegritet, samtidig med at fleksibilitet og effektivitet inden for databeskyttelse og datagendannelse fremmes.

Optimeret snapshotteknologi genererer 512 snapshots for hver delt mappe og op til 8.192 samlede systemsnapshots. På denne måde kan brugerne drage fordel af fleksibel, lagringsbesparende databeskyttelse.

Da datagendannelse finder sted på fil- eller mappeniveau, kan virksomheder også drage fordel af øget fleksibilitet og effektiv datagendannelse.


4K Ultra HD Video Transcoding


Tredjeparts multimedieservere, der er kompatible med DLNA-protokollen, giver brugerne mulighed for at streame 4K-medieindhold fra TNAS til multimedieafspilningsenheder. Enheden tilbyder 4K H.264 live omkodning, sammen med mulighed for at konvertere og afspille 4K video på computere, smartphones og medieafspillere, der mangler indfødte støtte til HD-formater.Et privat rum i skyen


TNAS giver brugerne mulighed for at etablere et personligt cloud-drev, der opfylder deres behov for fjernadgang. Adgangsrettigheder kan skræddersys til dine kolleger, familie eller venner, og med understøttelse af tovejs-synkroniseringsskydrev har det aldrig været nemmere at nyde fordelene ved et praktisk cloud-liv.TNAS.online til simpel fjernadgang


Hurtige fakta

  • Vi er her for vores kunder
  • Vi er klar til at tilbyde en forskel
  • og være dit direkte valg som lagringspartner
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .