Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SM7B Mikrofon
SM7B Mikrofon
SM7B Mikrofon
SM7B Mikrofon
SM7B Mikrofon
SM7B Mikrofon

1 / 6

SM7B Mikrofon

2999 kr.
Et hemmeligt våben for alle platinvindende musikproducenter og legendariske radioværter, men med en pristilgængelighed for hobbymusikere, er studiemikrofonen Shure SM7B både en klassisk vokal-mikrofon og alsidige studio-schweizerkniv. Mens mange menn
Læs mere
Et hemmeligt våben for alle platinvindende musikproducenter og legendariske radioværter, men med en pristilgængelighed for hobbymusikere, er studiemikrofonen Shure SM7B både en klassisk vokal-mikrofon og alsidige studio-schweizerkniv. Mens mange mennesker tænker på kondensatormikrofoner som ideelle til optagelse af sang og vokal, så er den retningsbestemte Shure SM7B en dynamisk mikrofon, og har den samme stødfaste stabilitet som sine små brødre - Shure's SM57 og SM58.

Perfekt til medrivende fortælling, silkeglat kvindevokal eller få toner-a-la-hakkedrenge fra guitarforstærkeren - hvis du kun kunne have én mikrofon, ville Shure SM7B være et glimrende valg. Den dynamiske studiemikrofon er udviklet til brug i broadcast men gør sig aldeles fortrinligt til vokal og sangmikrofon på enhver studieindspilning.

Shure SM7b er en mikrofon, der kræver end hel del gain - altså leverer et relativt lavt output, hvilket især kan blive en udfordring når du bruger den til tale og vokaler. Hvis ikke du har en preamp med masser af gain (gerne 80dB), så er en Cloudlifter utrolig fed sammen med Shure SM7B, da den giver 25db gain og dermed gør mikrofonen meget mere versatil.

Med en Cloudlifter er det ikke noget problem at optage speak eller sangvokal med f.eks. preamp'en i et Focusrite Scarlett 2i2, som ellers godt kan komme til kort med en sm7b i nogle situationer. Hvis du vil have endnu flere muligheder for at tilpasse Shure sm7b til forskellige formål kan du med fordel kigge på CL-Z, der har variabel impedans, hvilket påvirker karakteren i Shure sm7b og andre mikrofoner.
  • Den dynamiske Shure SM7B mikrofon er vokalmikrofon, til voice-over, radiobrug, andre broadcast og lydinspilnings opgaver.
  • En klassisk studiemikrofon som dog er fantastisk til sang og vokal, så derfor bruges Shure SM7B i mange sammenhænge som sangmikrofon.
  • Shure SM7B er også meget velegnet til El Guitar, Bas, men også som trommemikrofon til lilletrommer
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme