Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Samsung Galaxy A41 3D skærmbeskytter i hærdet glas uden emballage sort

1 / 1

Samsung Galaxy A41 3D skærmbeskytter i hærdet glas uden emballage sort

79 kr.
Beskrivelse: Samsung Galaxy A41 skærmbeskytter passer perfekt til modellen og komplementerer dens skønhed. Den er bygget med robust langtidsholdbart glas, der beskytter din skærm mod ridser eller revner. Derudover indeholder denne skærmbeskytter
Læs mere

Beskrivelse:

Samsung Galaxy A41 skærmbeskytter passer perfekt til modellen og komplementerer dens skønhed. Den er bygget med robust langtidsholdbart glas, der beskytter din skærm mod ridser eller revner. Derudover indeholder denne skærmbeskytter Samsung perfekte buede kanter for en bedre pasform. Selvom det hærdede glas er stærkt, vil det overhovedet ikke påvirke berøringsresponsen på din skærm. Dette Samsung-tilbehør er et af de bedste produkter, du kan få til din telefon.

 

Specifikationer:

Farve: Sort

Materiale: Hærdet glas

Kanter: 3D buede kanter

Skærmcover: Fuld frontcover

Kompatibilitet: Samsung Galaxy A41

 

Pakken indeholder:

1 x 9H hærdet glasafdækning

1 x klud

1 x spritpude

1 x Støvabsorberende klistermærke

 

Installation og brug:

Det er ekstremt nemt at installere vores Samsung A41 skærmbeskytter. Du ville få alle de nødvendige varer i pakken. Brug alkoholpuden og kluden til at rengøre skærmen på din telefon. Før du fastgør det hærdede glas til skærmen, skal du bruge det støvabsorberende klistermærke til at fjerne snavs eller forurening. Derudover danner de buede kanter ikke luftbobler og eliminerer blændende effekter.

Identifikation

EAN 4895225811236
Producentens artikelnummer 4895225811236
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser