Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Skærmbeskytter - iPhone XR - Hærdet glas / beskyttelsesglas

1 / 1

Skærmbeskytter - iPhone XR - Hærdet glas / beskyttelsesglas

40 kr.
41 kr.
Skærmbeskytter specielt tilpasset din iPhone XR! Med denne skærmbeskytter kan du nu være sikker på at holde din iPhone XR skærm fri for ridser, skader, snavs og forhindre revner fra stød. 5 fordele ved denne skærmbeskytter: 1. 9H GLAS - HÆRDET G
Læs mere

Skærmbeskytter specielt tilpasset din iPhone XR!

Med denne skærmbeskytter kan du nu være sikker på at holde din iPhone XR skærm fri for ridser, skader, snavs og forhindre revner fra stød.


5 fordele ved denne skærmbeskytter:

1. 9H GLAS - HÆRDET GLAS -
Det betyder, at beskyttelsen har en styrke på 9H, hvilket gør den mere ridsefast og stærkere end andre beskyttelser. HVIS beskyttelsen skulle gå i stykker, ville det blive til små faste revner, der ikke er skarpe, hvilket gør det mere sikkert for brugeren. Betrækket er behandlet, så der ikke er skarpe kanter.

2. EKSTRA TYND -
Med en tykkelse på 0,26 mm optager dette cover ikke ekstra plads, men holder din mobiltelefon tynd og slank.

 3. OLIEresistent OVERFLADEBElægning -
Dette cover er behandlet med en speciel giftfri olieafviser, som betyder, at der ikke efterlades spor fra fingeraftryk samtidig med, at betrækket er nemmere at holde rent.

 4. ENKEL ANVENDELSE - INGEN BOBLER -
Beskyttelsen er designet på en speciel måde, der gør påføringen nemmere og tidligere samtidig med, at den ikke efterlader nogen bobler.

 5. HØJ OPLØSNING -
Coveret har en høj lystransmission. Med høj lystransmission og lav lysreflektion giver coveret dig en skærm i høj opløsning ligesom normalt.

Skærmbeskytteren dækker ikke hele bredden af telefonens skærm, men efterlader en lille del fri, da det kan give bobler, hvis beskytteren var dækket i hele skærmens bredde. Det havde også med tiden resulteret i, at betrækket løsnede sig og faldt.

Inkluderet:
1x - iPhone XR skærmbeskytter i hærdet glas
1x - Støvabsorber - for at fjerne støv før påføring
1x - Vådservietter - Anvendes efter støvabsorberen
1x - Tørre servietter - Sidst brugt

Identifikation

EAN 7333287763102
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser