Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Shure SE425-CL Hovedtelefoner Gennemsigtig

1 / 1

Shure SE425-CL Hovedtelefoner Gennemsigtig

(1 anmeldelse)
1590 kr.
SE425 er udstyret med dual dynamisk MicroDrivrers, én for diskant og en for bas. Den er designet til krævende lydentusiaster, eller kunstnere, der kræver kvalitet lyd i reference klasse. Nu kan du høre alle detaljer i din musik, takket være de to el
Læs mere
SE425 er udstyret med dual dynamisk MicroDrivrers, én for diskant og en for bas. Den er designet til krævende lydentusiaster, eller kunstnere, der kræver kvalitet lyd i reference klasse. Nu kan du høre alle detaljer i din musik, takket være de to elementer, der leverer en utrolig detaljeret og sammenhængende lydbillede. De udskiftelige kabel kan formes til at passe til brugeren bedst. Det indebærer både en simpel udveksling og et sikkert behagelig lytteoplevelse både på scenen og på stan. Ljudisolerande "puder"i flere forskellige størrelser med op til 37 dB lydisolering mod den omgivende och en personlig tilpasning.

Specifikationer:

  • Frekvensområde: 20Hz - 19kHz
  • Følsomhed (ved 1kHz): 109 dB SPL/mW
  • Impedans (1kHz): 22 ohm
  • Kabellængde: 162cm
  • Tilslutning: 3,5 mm (1/8") guldbelagt stereotelestik
  • Medfølgende tilbehør: 3 par genanvendelige gummipuder, 3 par genanvendelige silikonepads, et par trippelflænsede puder og et par gule universalpuder, udskifteligt tilslutningskabel og opbevaringstaske af hard case-type. Det leveres også med en adapter 1/8" (3,5 mm) til 1/4" for at passe i regelmæssige hjemmestereoudrustning.