Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)

1 / 7

Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)

(1 anmeldelse)
425 kr.

-33%

Rek pris. 639 kr.
15 knapper To-motors vibration Kulfiber finish Monteringsenhed medfølger Fungerer med pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 og Nintento Switch. ALTID FØRST OVER MÅLLINEN Seaborg 350 er et professionelt racerrat skabt til naturligt talentfulde ral
Læs mere
  • 15 knapper
  • To-motors vibration
  • Kulfiber finish
  • Monteringsenhed medfølger
  • Fungerer med pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 og Nintento Switch.
ALTID FØRST OVER MÅLLINEN
Seaborg 350 er et professionelt racerrat skabt til naturligt talentfulde rallykørere, der værdsætter den perfekte gengivelse af kørsel i en virtuel verden i forhold til, hvad der lige nu sker med rattet i deres hænder. Funktionen og kvaliteten af Seaborg 350'erens ydeevne vil gøre det vanedannende for dig at overkomme selv de mest krævende ruter, og udløse en enorm mængde endorfiner under rejsen og i det øjeblik, du når målstregen for første gang ...

ALSIDIGHED
I dagens verden kører du den ene dag i en luksusbil på din pc, og den næste dag kan du konkurrere på krævende ruter med en konsol tilsluttet dit tv. For at leve op til dine præcise forventninger har vi udviklet et avanceret rat, som du kan tilslutte til flere enheder. Med Seaborg 350 kører du altid på højeste niveau, uanset om du er på en pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 eller Nintento Switch.

LANG TILBEHØRSLISTE
Seaborg 350 er ikke kun en cirkel, der forbinder dig med den virtuelle racerbane. Udover rattet har du også adgang til moderne, realistiske fjederbremse- og speederpedaler samt solid håndtag og gearstang. Alt dette, så du kan glemme den virkelige verden og have fuld kontrol over din bil.

STABIL SOM ET BJÆL
I et vigtigt løb, hvor du skal knuse konkurrenterne, kan du ikke bekymre dig om stabiliteten af dit cockpit og tommelfingeren op for nøjagtighed. Seaborg 350 er udstyret med et solidt monteringsbeslag og 6 kraftige stabiliserende sugekopper, så selv ved 180 graders kraftig bevægelse er konstruktionen ubrudt.

VIBRATIONER
Rattet er skabt til at være en portal til den virtuelle, spændende verden af racerløb. Seaborg 350 er udstyret med kraftige vibrationer, der gengiver præcis, hvad der sker med din bil med et rystende rat - præcis som om du sidder i det!

FULD KONTROL
Seaborg 350-rattet er ikke kun udstyret med 15 knapper, inklusive en 8-vejs DPAD, men giver dig også mulighed for at konfigurere dem alle efter dine ønsker. Du er chaufføren, det er dit cockpit, dit rat og din måde at gøre tingene på.

ROBUST DESIGN OG SIKKERT GRÆB
10-tommer ratstørrelsen er udelukkende lavet af højstyrkekomponenter, der giver dig mulighed for at rejse ekstreme i flere år uden at bekymre dig om dit cockpit. Men den solide konstruktion af Seaborg 350 er ikke den eneste fordel her. For at sikre et fast, sikkert og behageligt greb er rattet udstyret med et højkvalitets gummimateriale.