Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)
Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)

1 / 7

Seaborg 350 Driving Wheel (Multiplatform)

(1 anmeldelse)
Indgår i kampagnen: Black Friday
459 kr.

-24%

605 kr.
15 knapper To-motor vibration Kulfiber finish Monteringsenhed medfølger Fungerer med pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 og Nintendo Switch. ALTID FØRST OVER MÅLTREGEN Seaborg 350 er et professionelt racerhjul skabt til naturligt begavede rally
Læs mere
  • 15 knapper
  • To-motor vibration
  • Kulfiber finish
  • Monteringsenhed medfølger
  • Fungerer med pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 og Nintendo Switch.
ALTID FØRST OVER MÅLTREGEN
Seaborg 350 er et professionelt racerhjul skabt til naturligt begavede rallykørere, der sætter pris på den perfekte gengivelse af kørsel i en virtuel verden i forhold til, hvad der lige nu sker med hjulet i deres hænder. Funktionaliteten og kvaliteten af ydeevnen af Seaborg 350 vil gøre det vanedannende for dig at overvinde selv de mest krævende ruter, og frigive en enorm mængde endorfiner under rejsen og i det øjeblik, du når målstregen for første gang...

ALSIDIGHED
I dagens verden kører du den ene dag i en luksusbil på din pc, og den næste dag kan du køre ræs på krævende ruter med en konsol tilsluttet dit tv. For at imødekomme dine nøjagtige forventninger har vi udviklet et avanceret rat, som du kan tilslutte til flere enheder. Med Seaborg 350 kører du altid på højeste niveau, uanset om du er på en pc, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 eller Nintendo Switch.

LANG LISTE OVER TILBEHØR
Seaborg 350 er ikke kun en cirkel, der forbinder dig med den virtuelle racerbane. Udover rattet har du også adgang til moderne, realistiske fjederbremse- og speederpedaler samt solid håndtag og gearstang. Alt dette, så du kan glemme den virkelige verden og have fuld kontrol over din bil.

STABIL SOM ET BJÆG
I et vigtigt løb, hvor du skal knuse konkurrenterne, kan du ikke bekymre dig om stabiliteten af dit cockpit og tommelfingeren for nøjagtigheden. Seaborg 350 er udstyret med et solidt monteringsbeslag og 6 stærke stabiliserende sugekopper, så selv med 180 graders kraftig bevægelse er konstruktionen ubrudt.

VIBRATIONER
Hjulet er skabt til at være en portal til den virtuelle, spændende verden af racerløb. Seaborg 350 er udstyret med kraftige vibrationer, der gengiver præcis, hvad der sker med din bil med et rystende rat - præcis som om du sad i det!

FULD KONTROL
Seaborg 350-rattet er ikke kun udstyret med 15 knapper, inklusive en 8-vejs DPAD, men giver dig også mulighed for at konfigurere dem alle efter din smag. Du er føreren, det er dit cockpit, dit rat og din måde at gøre tingene på.

ROBUST DESIGN OG SIKKER GRÆB
10-tommer rattet er udelukkende lavet af højstyrke komponenter, der giver dig mulighed for at køre ekstreme i årevis uden at bekymre dig om dit cockpit. Men den solide konstruktion af Seaborg 350 er ikke den eneste fordel her. For at sikre et fast, sikkert og behageligt greb er rattet udstyret med et gummimateriale af høj kvalitet.
R

Rikke

for 11 måneder siden

Virker ikke og fandt så ud af kundeservice og retur er til Sverige - det havde jeg ikke fået undersøgt godt nok