Scart til HDMI-konverter - AV-konverter

Scart til HDMI-konverter - AV-konverter
Tip en ven

-50%

273 kr
Vejl. pris 548 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af INF Company AB 4,1 / 5 med 39 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,1 / 5
Leverancetid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mere fra INF Company AB INF Company AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant INF Company AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Konverterer Scart til digital HDMI analogt
 • Se video fra Scart-kilde i HD-kvalitet
 • SCART-lyden er integreret i HDMI-udgangssignalet
 • Har også 3,5 mm og koaksial lydudgang
 • Videoopløsning op til full HD 1080p

Med en Scart til HDMI-konverter kan du se video fra kilder som f.eks. Blu-ray-afspillere eller spilkonsoller med Scart i fuld HD på en HDMI-skærm.

Konverteren har også en ekstra HDMI-indgang, så du ikke mister HDMI-indgangen ved at tilslutte HDMI-konverteren.

SCART-lyden er integreret i HDMI-udgangssignalet. Derudover har konverteren både en 3,5 mm lydudgang til analog stereolyd, for eksempel til tilslutning af hovedtelefoner, og en digital koaksialudgang til digitalt ukomprimeret stereolyd.

NTSC / PAL-konverteren øger kompatibiliteten mellem dine enheder, så du kan oprette forbindelse til en række forskellige kilder og konvertere problemfrit.

Scart-konverteren kan konvertere 480i (NTSC) / 576i (PAL) eller SCART / RGB videosignal og lydsignal til 720p / 1080p HDMI-signaludgang.

VIGTIG BEMÆRK: Adapteren konverteres ikke i begge retninger. Denne adapter konverteres fra Scart til HDMI, ikke omvendt. Hvis ja, har du brug for en HDMI til Scart-konverter, se f.eks. Denne

SCART til HDMI - sådan fungerer det:
Uanset om du har en videobåndoptager, en ældre DVD-afspiller eller Playstation - SCART-stikket er stadig på en række forskellige enheder. Selvom SCART-teknologien er en ældre standard, forekommer det stadig, at du skal tilslutte en enhed med SCART-udgang til en enhed med en HDMI-indgang. Hvis du f.eks. Vil bruge videobåndoptageren til at se en film, som du kun har på en VHS-kassette, men du har et tv med kun HDMI-indgang. Alle retro-fans, der elsker gamle konsoller som Wii, Xbox, Playstation 1, Nintendo 64 osv., Kender også problemet.

Er der ikke et SCART til HDMI-kabel? Naturligvis ville dette være en enkel løsning, men desværre kan et kabel ikke håndtere den opgave. Scart og HDMI fungerer med henholdsvis analoge og digitale signaler. Da signaltyperne fungerer helt anderledes, er der behov for yderligere hardware for at konvertere signalet.

Den største forskel mellem SCART og HDMI er således typen af ​​dataoverførsel. SCART fungerer med et analogt signal, mens standard HDMI i dag bruger digitale signaler. Hvis du nu vil tilslutte din videobåndoptager med SCART-udgang til HDMI-indgangen på tv'et, skal det analoge signal fra videobåndoptageren først konverteres til et digitalt signal for at blive gengivet på et HDTV. Ud over billedsignalet skal lyden naturligvis også leveres.

Så det er ikke kun en transmission af billede og lyd, men også konvertering af disse signaler, noget som et kabel ikke kan håndtere. Der kræves en lille chip til konverteringsprocessen, og der er en SCART til HDMI-konverter. En Scart til HDMI-konverter modtager Scart-signalet, konverterer det og sender det derefter tilbage via HDMI-udgangen.

Det har et lille kompakt format, og installationen er meget enkel. Den ønskede enhed (for eksempel videobåndoptager) er simpelthen forbundet via SCART-kablet til SCART-indgangen på konverteren. På den anden side af konverteren er HDMI-udgangen, som du slutter til udgangsenheden (f.eks. TV's HDMI-indgang), klar. Afhængigt af tv-modellen skaleres billedet op til 720p eller 1080p.

Både SCART og HDMI-teknologi kan sende lydsignaler, som selvfølgelig også skal konverteres. Konvertere bruger to forskellige metoder. Der er konvertere, der udsender lydsignalet fra SCART-enheden direkte til det output HDMI-signal, så efter tilslutning af HDMI-kablet er lyden øjeblikkelig tilgængelig. Andre konvertere behandler lydsignalet separat fra videosignalet, dvs. ud over HDMI-udgangen er der et 3,5 mm lydstik, der skal tilsluttes via lydkabel til outputenheden. (Med denne model har du begge muligheder. Den kan udsende lyd direkte til HDMi eller separat, både analog og digital.)
Til konverteringsprocessen har konverteren også brug for strøm, derfor er den også udstyret med en 5V-stik til strømtilslutning.


specifikationer:

Videoopløsning: 1920x1080p

HDMI-indgangsformat: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p @ 50_60Hz / 1080i @ 50_60Hz / 1080p @ 50_60Hz

HDMI-kompatibelt DVI-inputformat: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1360x768, 1680x1050, 1920x1080 og mere

HDMI-outputformat: 720p @ 50 / 60Hz, 1080p @ 50 / 60Hz

Audio output format: koaksial digital lyd og analog stereo lyd / passerer til hovedtelefoner, højttalere eller lydsystem

SCART-indgangsformat: PAL / NTSC_M / NTSC4.43 / SECAM / PLA-M / PAL-N

Indgange: Scart hun + HDMI hun + 5V1A til strømforsyning

Udgange: HDMI-hunudgang + 3,5 mm lydudgang + RCA / koaksial lydudgang

Størrelse: 10 cm * 10 cm * 2,5 cm

Vægt: 290 g

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 150 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 103 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »