Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Scart til HDMI converter 1080p

(0)
Skrive en anmeldelse
Inf
-62%
Scart til HDMI converter 1080p
Scart til HDMI converter 1080p
Scart til HDMI converter 1080p
Scart til HDMI converter 1080p
Scart til HDMI converter 1080p
Scart til HDMI converter 1080p
168 kr.
Vejledende pris: 440 kr.
Fragt fra 19 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fragt fra 19 kr.
 • Sælges og sendes af INF Company AB

Overvåg prisen på produktet

 • Tilslut SCART-enheder til en HDMI-skærm / HDTV
 • Fleksibel signalomformer fra Scart til Hdmi
 • Konverterer analog til digitale signaler
 • Support til standard-tv-formater som PAL og SECAM
 • Stöd för standard TV-format som PAL och SECAM

Scart til HDMI-adapter, som understøtter PAL, NTSC3.58., NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den laver analoge Scart-signaler om til digitale HDMI-signaler, så du kan tilslutte enheder med Scart gränseflade som fx en digitalboks eller en video- eller DVD-afspiller til en HDMI-skærm/HDTV eller en projektor. 

Signalomformeren er nem at bruge, du skal blot tilslutte Scart-kabelet til omformerens Scart-port og HDMI-kabelet til HDMI-udgangen. Du kan vælge mellem HDMI-output 1080p (60Hz) eller 720p. 

Obs: Denne adapter konverterer fra Scart til HDMI, ikke omvendt. (Hvis dette er målet, skal du bruge en HDMI til en Scart converter!) 

 

Fra SCART til HDMI betyder: fra analog til digital 

At overføre signaler fra en SCART-udgang til en HDMI-indgang - kan man det? De to AV-grænseflader passer jo ikke rigtigt sammen. En digital grænseflade som HDMI kan ikke håndtere analoge SCART billed- og lydsignaler. Men der findes måder at løse det på: En SCART til HDMI converter! 

 

Selvom HDMI efterhånden er det mest almindelige, kan det ske, at en gammel enhed skal tilsluttes et mere moderne TV - fx fordi en DVD-afspiller betyder noget specielt for ejeren, eller fordi man gerne vil afspille gamle VHS-bånd ved hjælp af en VHS-afspiller, eller fordi du bare er nostalgisk og gerne vil tilslutte en gammel Playstation til et fladskærms-TV. På grund af inkompatibilitet mellem analog og digital overførsel er en mekanisk elektrisk adapter ikke nok til at overføre video fra SCART till HDMI. Her er der i stedet brug for en rigtig omformer, som kan forvandle det analoge signal fra afspilleren til digital data. 

 

Den store fordel med SCART-grænsefladen er, at den passer til forskellige analoge signaltyper fx kompositvideo, S-video eller RGB. Derimod kan SCART ikke håndtere digitale signaltyper. Den maximale billedopløsning som SCART kan overføre virker ligeledes ret forældet i disse UHD-tider (Ultra HD): nemlig en PAL-standard på 720 x 576 pixels. HDMI har nu i stor udstrækning erstattet SCART. Dette gælder for eksempel for afspilningsenheder som DVD- og Blu-ray afspillere samt det moderne LED-TV. Her finder du ikke længere en integreret analog grænseflade. 

 

En digital SCART converter kan opskalere det analoge signal til 1080 pixels. Dette modsvarer Fuld HD-kvalitet. En anden fordel er, at de ofte kan bruges til at filtrere lyddata fra SCART signalet og skubbe det ud via et separat jack eller coaxialkabel. Det er derfor også muligt at tilslutte en SCART-enhed direkte til et moderne Hi-Fi system eller en AV-modtager. 

 

Pakken indeholder:

- SCART til HDMI-adapter

- USB-ladekabel (til tilslutning til stikkontakt har du også brug for en vekselstrømsadapter / medfølger ikke)

- Brugermanual

 

NB:

HDMI-kabel er ikke inkluderet. Se CB-013 eller CB-013-2pack for at købe et kabel.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.