Scart til HDMI converter 1080p

Scart til HDMI converter 1080p
Tip en ven

-44%

189 kr
Vejl. pris 338 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af INF Company AB 4,1 / 5 med 39 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 4,1 / 5
Leverancetid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mere fra INF Company AB INF Company AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant INF Company AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Koppla SCART-enheter till en HDMI-skärm/HDTV
 • Smidig signalomvandlare från Scart till Hdmi
 • Konverterar analoga till digitala signaler
 • Stöd för standard TV-format som PAL och SECAM

Scart til HDMI-adapter, som understøtter PAL, NTSC3.58., NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N standard TV-format. Den laver analoge Scart-signaler om til digitale HDMI-signaler, så du kan tilslutte enheder med Scart gränseflade som fx en digitalboks eller en video- eller DVD-afspiller til en HDMI-skærm/HDTV eller en projektor. 

Signalomformeren er nem at bruge, du skal blot tilslutte Scart-kabelet til omformerens Scart-port og HDMI-kabelet til HDMI-udgangen. Du kan vælge mellem HDMI-output 1080p (60Hz) eller 720p. 

Obs: Denne adapter konverterer fra Scart til HDMI, ikke omvendt. (Hvis dette er målet, skal du bruge en HDMI til en Scart converter!) 

 

Fra SCART til HDMI betyder: fra analog til digital 

At overføre signaler fra en SCART-udgang til en HDMI-indgang - kan man det? De to AV-grænseflader passer jo ikke rigtigt sammen. En digital grænseflade som HDMI kan ikke håndtere analoge SCART billed- og lydsignaler. Men der findes måder at løse det på: En SCART til HDMI converter! 

 

Selvom HDMI efterhånden er det mest almindelige, kan det ske, at en gammel enhed skal tilsluttes et mere moderne TV - fx fordi en DVD-afspiller betyder noget specielt for ejeren, eller fordi man gerne vil afspille gamle VHS-bånd ved hjælp af en VHS-afspiller, eller fordi du bare er nostalgisk og gerne vil tilslutte en gammel Playstation til et fladskærms-TV. På grund af inkompatibilitet mellem analog og digital overførsel er en mekanisk elektrisk adapter ikke nok til at overføre video fra SCART till HDMI. Her er der i stedet brug for en rigtig omformer, som kan forvandle det analoge signal fra afspilleren til digital data. 

 

Den store fordel med SCART-grænsefladen er, at den passer til forskellige analoge signaltyper fx kompositvideo, S-video eller RGB. Derimod kan SCART ikke håndtere digitale signaltyper. Den maximale billedopløsning som SCART kan overføre virker ligeledes ret forældet i disse UHD-tider (Ultra HD): nemlig en PAL-standard på 720 x 576 pixels. HDMI har nu i stor udstrækning erstattet SCART. Dette gælder for eksempel for afspilningsenheder som DVD- og Blu-ray afspillere samt det moderne LED-TV. Her finder du ikke længere en integreret analog grænseflade. 

 

En digital SCART converter kan opskalere det analoge signal til 1080 pixels. Dette modsvarer Fuld HD-kvalitet. En anden fordel er, at de ofte kan bruges til at filtrere lyddata fra SCART signalet og skubbe det ud via et separat jack eller coaxialkabel. Det er derfor også muligt at tilslutte en SCART-enhed direkte til et moderne Hi-Fi system eller en AV-modtager. 

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 96 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 60 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »