Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sandisk Plus SSD 1 TB - Sort
Sandisk Plus SSD 1 TB - Sort
Sandisk Plus SSD 1 TB - Sort
Sandisk Plus SSD 1 TB - Sort

1 / 4

Sandisk Plus SSD 1 TB - Sort

725 kr.
1 TB, SATA III, 535 MB/s, 450 MB/sSandisk Plus, 1000 GB, 2,5", 535 MB/s, 6 GbpsPÅLIDELIG, HURTIG OG MASSER AF KAPACITET SanDisk, en pioner inden for solid state-lagringsteknologier og de brandproffer, der har tillid til, leverer forbedret hastighed o
  • 2,5" - SATA-600
  • Triple Level Cell
  • SandForce SF2281
  • 535MB/s - 450MB/s
Læs mere

1 TB, SATA III, 535 MB/s, 450 MB/s

Sandisk Plus, 1000 GB, 2,5", 535 MB/s, 6 Gbps

PÅLIDELIG, HURTIG OG MASSER AF KAPACITET SanDisk, en pioner inden for solid state-lagringsteknologier og de brandproffer, der har tillid til, leverer forbedret hastighed og ydeevne med SanDisk SSD Plus. Du vil sætte pris på hurtigere start, lukninger, dataoverførsler og svartider for programmer end med en harddisk1. SanDisk SSD Plus tilbyder også støjsvag, pålidelig ydeevne og dashboard4-statusovervågning til dine foretrukne medieprogrammer.


FORLÆNGE LEVETIDEN FOR DIN BÆRBARE ELLER STATIONÆRE PC

Opgrader din bærbare eller stationære computer med et solidt, pålideligt solid state-drev fra et globalt betroet brand, og pludselig fungerer din gamle computer og føles som en ny maskine med hurtigere opstarter, nedlukninger og appresponstider1.


HURTIGERE OPSTART, LUKNINGER OG APPRESPONS

Høje sekventielle læsehastigheder på op til 535 MB/s** og sekventielle skrivehastigheder på op til 450 MB/s** giver bedre ydeevne til alt, hvad du foretager dig, og fungerer hurtigere end en typisk harddisk1.


HOLDBART SOLID STATE-DESIGN

Uden bevægelige dele er SanDisk SSD Plus udviklet til at modstå stød og vibrationer, hvilket hjælper med at holde dine data sikre gennem livets stød og blå mærker3.


IDEEL TIL TYPISKE PC-ARBEJDSBELASTNINGER

SanDisk SSD PLUS leverer SLC-cachelagring, der øger burst-skriveydeevnen, hvilket gør den til den ideelle storageløsning til typiske pc-arbejdsbelastninger som webbrowsing, e-mail, afslappet spil, kontorproduktivitet og lyd- og videounderholdning.


NEM OPSÆTNING

SanDisk SSD Plus leveres med nemme, trinvise instruktioner og kloningssoftware, der hjælper dig med at konfigurere dit nye drev.


ET MERE EFFEKTIVT DREV

SanDisk SSD'er er køligere, mere støjsvage og mere effektive end en harddisk2, så batteriet på din bærbare computer holder i lang tid på en enkelt opladning.Hurtige fakta

  • 2,5" - SATA-600
  • Triple Level Cell
  • SandForce SF2281
  • 535MB/s - 450MB/s
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .