Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SAMSUNG GALAXY XCOVER PRO/SORT SM-G715FZKDE32

1 / 1

SAMSUNG GALAXY XCOVER PRO/SORT SM-G715FZKDE32

(5 anmeldelser)
3497 kr.
Samsung Galaxy Xcover Pro: moderne bygningsarbejder-smartphoneSamsung Galaxy Xcover Pro er en såkaldt bygningsarbejder-smartphone. Enheden kan slå, er vand- og støvtæt og har en knap med walkie-talkie-funktion. Derudover kan det store batteri udskift
  • 6.3 "
  • 2400x1080
  • IPS LCD
  • Capacitive Touch screen
  • Octa core
Læs mere

Samsung Galaxy Xcover Pro: moderne bygningsarbejder-smartphone

Samsung Galaxy Xcover Pro er en såkaldt bygningsarbejder-smartphone. Enheden kan slå, er vand- og støvtæt og har en knap med walkie-talkie-funktion. Derudover kan det store batteri udskiftes. Alt dette gør Xcover Pro til et godt valg for bygningsarbejdere, ekstreme atleter eller andre mennesker med en mere aktiv livsstil. Selvom du ikke har lyst til en skrøbelig enhed, der bryder en gang imellem, kan du købe et godt køb med denne model.


Xcover Pro er den seneste tilføjelse til Samsungs robuste Xcover-serie. For eksempel optrådte Xcover 3 i 2015, Xcover 4 i 2017 og Xcover 4s blev frigivet i 2019.


Et overblik over Samsung Galaxy Xcover Pro

Samsungs Xcover-enheder har aldrig den bedste hardware, men er mellemstore modeller med et meget robust design. Xcover Pro fortsætter denne tendens. Nedenfor finder du de vigtigste specifikationer for smartphonen;


Mere om Samsung Galaxy Xcover Pro

Med en tykkelse på 10 millimeter og en vægt på 200 gram er Xcover Pro ikke den tyndeste og letteste smartphone. På den anden side er det meget robust. For eksempel opfylder enheden MIL-STD-810G-standarden, hvilket betyder, at den kan modstå et fald fra en højde på en og en halv meter. Et fald på gaden bør derfor ikke resultere i en revnet skærm. Interessant er push-to-talk-knappen på siden af ​​smartphonen. Når du trykker på den, kan du tale via en walkie-talkie-funktion.


Samsung XCover Pro

IP68-certificeringen holder smartphone vand- og støvtæt. Så du kan tage det med dig, når du går til stranden, selvom telefonen ikke kan lide saltvand. Poolen eller brusebadet bør ikke være et problem. Xcover Pro er også en af ​​de få smartphones, der stadig har et aftageligt batteri. Dette er muligt på grund af plastikhuset. Sæt bagsiden godt på, efter at du har taget batteriet ud, ellers er smartphonen ikke vand- og støvtæt.


Batterikapaciteten er mere end 4000 mAh, over gennemsnittet for denne type smartphone. Så du kan bruge Xcover Pro i en lang dag, sandsynligvis endda en og en halv dag. Opladning er let via USB-C-porten. Har du ikke en oplader, men har du et ekstra batteri ved hånden? Sæt det i, og du har en enhed med et fuldt batteri igen!


Galaxy Xcover Pro har en relativt stor 6,3-tommers skærm med skarp fuld-HD-opløsning. Øverst på skærmhjørnet er der et hul til selfie-kameraet. Ud over det primære kameralinsen finder du også et vidvinkelkamera på bagsiden, der tager brede billeder. Smartphonen kører på en glat Exynos-processor, har en stor 64 GB lagerhukommelse og kører på Android med OneUI-skal fra Samsung. Producenten lover et par års opdateringer.

Hurtige fakta

  • 6.3 "
  • 2400x1080
  • IPS LCD
  • Capacitive Touch screen
  • Octa core

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .