Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SAMSUNG GALAXY S10 LITE/SORT SM-G770FZKD
SAMSUNG GALAXY S10 LITE/SORT SM-G770FZKD
SAMSUNG GALAXY S10 LITE/SORT SM-G770FZKD

1 / 3

SAMSUNG GALAXY S10 LITE/SORT SM-G770FZKD

(84 anmeldelser)
3720 kr.
Alt om Samsung Galaxy S10 LiteSamsung Galaxy S10 Lite er et overkommeligt alternativ til Galaxy S10. Enheden har tilsvarende specifikationer, men koster hundreder af euro mindre. Galaxy S10 Lite har en stor skærm, tredobbelt kamera, lang batterilevet
  • 6.7 "
  • 2400x1080
  • Capacitive Touch screen
  • Qualcomm Snapdragon 855
  • Kryo 485
Læs mere

Alt om Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite er et overkommeligt alternativ til Galaxy S10. Enheden har tilsvarende specifikationer, men koster hundreder af euro mindre. Galaxy S10 Lite har en stor skærm, tredobbelt kamera, lang batterilevetid og kraftige specifikationer. I sidste ende kører enheden på Android 10.


Billigt flagskib med velkendt design

Samsung Galaxy S10 Lite er en billigere version af Galaxy S10, der dukkede op sidste år. Enheden har lignende specifikationer, men en meget venligere pris. I modsætning til hvad du kunne forvente baseret på navnet, er Lite imidlertid ikke mindre. Enheden har en 6,7-tommer skærm, hvor den 'normale' Galaxy S10 sidder fast på 6,1 tommer. Lite har derfor en større skærm end det 6,4 tommer store panel på Galaxy S10 Plus.


Samsung Galaxy S10 Lite Official 7

Apropos, et par ting har ændret sig på denne skærm. Den mest åbenlyse ændring er kamerahullet. Galaxy S10 Lite har det lige midt på skærmen snarere end på siden. Enheden ligner derfor Galaxy Note 10 og Note 10 Plus. Desuden er skærmkanterne blevet smallere igen, så du næsten ikke har problemer med rammer. Kun nederst på S10 Lite-skærmen ser du en tynd skærmkant.


Takket være denne frontudfyldningsskærm er der ikke plads til en fysisk fingeraftryksscanner. Hvor Galaxy S10e har denne scanner i tænd / sluk-knappen på siden, har Galaxy S10 Lite en fingeraftryksscanner under skærmen. Du låser enheden op ved at placere fingeren nøjagtigt på dette sted på skærmen. Du kan også låse S10 Lite op med ansigtsscanneren, men denne mulighed er mindre sikker.


Tre kameraer på bagsiden

Samsung Galaxy S10 kan bedst beskrives som et overkommeligt flagskib. Du bemærker dette i enhedens specifikationer, startende med det tredobbelte kamera på bagsiden. Dette er nøjagtigt den samme opsætning som Galaxy A51 minus dybdesensoren.


Konkret betyder det, at Galaxy S10 Lite har et primært 48 megapixel kamera, der bistås af et 12 megapixel vidvinkelobjektiv og 5 megapixel makro kamera. Du bruger sidstnævnte til meget nærbilleder, såsom et nærbillede af en blomst.


samsung galaxy s10 lite officiel 2

Desuden har Samsung tilføjet nogle unikke softwaretricks for at forbedre kvaliteten af ​​fotos og videoer, såsom Super Steady OIS. Denne stabiliseringsteknik holder billedet lige og skarpt, selv når du fanger actionmomenter. Skærmhullet på forsiden rummer et 32 ​​megapixel selfie-kamera til at tage selvportrætter.


Kraftige specifikationer

Samsung Galaxy S10 Lite er drevet af Snapdragon 855, en superhurtig processor fra Qualcomms stald. Den kraftfulde processor er mindre hurtig på papir end for eksempel Snapdragon 855 Plus-chip fra OnePlus 7T, men for de fleste er den utvivlsomt hurtig nok. Processoren til Galaxy S10 Lite assisteres af 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.


Stort batteri og Android 10

Desuden har Samsung Galaxy S10 Lite en stor batterikapacitet på 4500 mAh. I teorien skal dette batteri let vare en til to dage uden at skulle oplade det. Derudover er batteriet fyldt igen på ingen tid, når det er tid til at genoplade. Du kan oplade S10 Lite med en maksimal effekt på 25 watt. Med en halv times opladning kan du bruge den i timevis igen.


Uden for kassen kører Samsung Galaxy S10 Lite på Android 10. Samsung placerer OneUI 2.0 oven på dette, sin egen version af operativsystemet. På den måde kan du komme i gang med alle funktionerne i Android 10, men også drage fordel af Samsungs software. En praktisk tilføjelse er for eksempel, at genveje findes i panelet til hurtigindstillinger nederst på skærmen. På den måde kan du stadig nemt betjene den store telefon med den ene hånd.

Hurtige fakta

  • 6.7 "
  • 2400x1080
  • Capacitive Touch screen
  • Qualcomm Snapdragon 855
  • Kryo 485

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .