Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Hvid
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Hvid
Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Hvid

1 / 3

Samsung Galaxy A52s 5G - 6GB, 128GB, Awesome Hvid

2.261 kr.

-7%

2.431 kr.
Samsung A52s 5G A528 Dual Sim 128GB Hvid Hurtigere processor og standard 5G Den største innovation med Galaxy A52s er, at Samsung vælger en hurtigere processor sammenlignet med A52. På denne måde starter apps endnu hurtigere, og multitasking fu
Læs mere

Samsung A52s 5G A528 Dual Sim 128GB Hvid

Hurtigere processor og standard 5G


Den største innovation med Galaxy A52s er, at Samsung vælger en hurtigere processor sammenlignet med A52. På denne måde starter apps endnu hurtigere, og multitasking fungerer bare en lille smule bedre. Hvad der også er rart er, at der er standardunderstøttelse af 5G. På den måde vil du være helt klar til det hurtigere og mere stabile netværk i fremtiden.


Den amolerede skærm på Samsung Galaxy A52s er 6,5 tommer stor, har en høj opløsning og byder på fine farver og høj kontrast. Den opdateres op til 120 gange i sekundet, så den føles glat. Lysstyrken er også fin, så du kan godt aflæse skærmen i direkte sollys.


Samsung galaxy a52s anmeldelse

Vandtæt og flere kameraer

Galaxy A52s har et plastikhus og er støv- og vandtæt. En kraftig regnbyge er ikke noget problem, men du kan også skylle enheden under vandhanen. Selfies er lavet af 32 megapixel og på bagsiden finder du yderligere fire kameraer.


Den primære variant har en 64-megapixel sensor og optisk billedstabilisering. Du kan tage billeder i en bredere vinkel på maksimalt 12 megapixel. Du bruger de to andre kameraer til nærbilleder (5 megapixel) og portrætfotografering (også 5 megapixel). Displayet rummer også fingeraftryksscanneren, der er stereohøjttalere ombord og også en NFC-chip, som du kan foretage trådløse betalinger med.


Android 11 og mange års opdateringer

Ved udgivelsen vil Galaxy A52s køre på Android 11. Den egen One UI shell er placeret over denne, som tilføjer forskellige fine funktioner. Der er enhåndstilstanden, de forskellige apps fra Samsung selv og Knox-sikkerhedssoftwaren.


Samsungs opdateringspolitik er blandt de bedste, og virksomheden lover tre store Android-opdateringer. På denne måde kan du også komme i gang med Android 12 , 13 og 14 i de kommende år, og du vil modtage sikkerhedsopdateringer i fire år.


Anden hardware Samsung Galaxy A52s

Galaxy A52s har et indbygget batteri på 4500 mAh og opladning er med maksimalt 25 Watt. Det er rigtigt, at producenten medfølger en 15 Watt oplader i kassen. Hvis du vil oplade enheden så hurtigt som muligt, skal du bruge en separat oplader.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser