Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PURE Internet/FM/DAB/DAB+ Evoke C-F6 Bluetooth Valnød
PURE Internet/FM/DAB/DAB+ Evoke C-F6 Bluetooth Valnød
PURE Internet/FM/DAB/DAB+ Evoke C-F6 Bluetooth Valnød
PURE Internet/FM/DAB/DAB+ Evoke C-F6 Bluetooth Valnød

1 / 4

PURE Internet/FM/DAB/DAB+ Evoke C-F6 Bluetooth Valnød

3985 kr.
Dette alt-i-et-musiksystem kombinerer digitalradio, cd-afspiller og mulighed for enkel trådløs forbindelse til bærbare enheder, så du altid har optimale muligheder for afspilning. De pladsbesparende design med integrered
Læs mere
Dette alt-i-et-musiksystem kombinerer digitalradio, cd-afspiller og mulighed for enkel trådløs forbindelse til bærbare enheder, så du altid har optimale muligheder for afspilning. De pladsbesparende design med integrerede højttalere giver den bedste og reneste lyd i klassen og tager sig fantastisk ud med den enkle stil og træ-finish. Seriens topprodukt, Evoke C-F6, giver dig det bedste inden for internetbaseret lyd med internetradio, Spotify Connect* og Bluetooth, så du får et hidtil uset udvalg af afspilningsmuligheder.

Fuldstændig online-lyd
Spotify Connect* giver dig øjeblikkelig adgang til millioner af sange på din Evoke C-F6 med Bluetooth. Brug Spotify-appen på din mobil eller tablet til at oprette direkte forbindelse, og styr din musik trådløst. Med den indbyggede Bluetooth kan du vælge din foretrukne musik og sende den trådløst fra din mobil eller tablet.

Skru op for lyden
Giv din musik lidt ekstra bas, dybde og klarhed, så du endelig kan høre, hvad du har savnet. De kraftige finindstillede stereohøjttalere kombineret med trækabinettet og den avancerede digitalforstærker giver den bedste lyd i klassen. Du vil komme til at holde endnu mere af dine foretrukne musiknumre, når du afspiller dem på Evoke C-F6.

Farvedisplay i høj kvalitet
Du vil elske det tydelige og letaflæselige 2,8" store farvedisplay, som viser ekstra oplysninger og tilfører afspilningen spændende farver.

Nyd hele din musiksamling
På trods af den store vækst i musik til download tilbyder cd'er stadig en praktisk løsning i høj kvalitet, som man ikke kan overgå, og der er noget helt særligt over at eje en fysisk udgave af dit favoritalbum. Evoke C-F6 er udstyret med en stilfuld cd-afspiller foran med funktion til vilkårlig og gentaget afspilning, som understøtter formaterne CD, CD-R og CD-RW.

En hel verden af radio
Med internetradioen kan du vælge fra en lang række online radiostationer. Find nye favoritnumre blandt mere end 25.000 internetradiostationer inklusive radiostationer fra hele verden, stationer på forskellige sprog og mange forskellige genrer samt endda kunstnerspecifikke stationer, som passer til enhver lejlighed. Med DAB-digitalradio får du detaljerig kvalitetslyd i høj kvalitet, masser af indhold, hvoraf mange kun sendes digitalt, og rulletekst, der viser sporene, programinformationer og mere. Digitalradioer finder automatisk alle tilgængelige stationer og sikrer, at du kan vælge dem efter navn. Samtidig understøtter alle Pures digitale radioer også de FM-stationer, der endnu ikke er blevet digitale. Evoke C-F6 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på at være klar, når overgangen fra FM- til digitalradio er fuldendt.

Fjernbetjening via mobilen
Download den gratis Pure Select-app (iOS og Android), og fjernbetjen Evoke C-F6, uanset hvor du befinder dig i huset. Kassen indeholder også en komplet traditionel fjernbetjening.

Samt en hel masse andet
Der findes også 36 faste stationer, så du hurtigt kan vælge dine favoritstationer, en lyd- eller radioalarm, stik til stereohovedtelefoner og et aux-in-stik, så du kan tilslutte din mobil eller tablet og afspille musik derfra.

 *Kræver Spotify Premium-abonnement

Tekniske data:
Radio: Digital (DAB / DAB +), FM-radio og internetradio (Wi-Fi)
CD-afspiller: Kompatibel med CD, CD-R og CD-RW. Egenskaber for gentagelse og shuffle/tilfældig rækkefølge
Højttalere: 2 x 3" fuldtone højttalere - Lyd effekt 20W RMS
Trådløs: Wi-Fi 802.11a, 802.11b og 802.11g med WEP og WPA / WPA2-kryptering, WPS. Kompatibel med 2.4GHz og 5GHz-systemer.
Bluetooth: A2DP support
Fjernbetjening: Infrarød
Indgange: 18 V DC stikkontakt (plug medfølger). 3,5 mm stereo AUX-indgang.
Udgange: 3,5 mm stereo
Strømforsyning: 230V AC til 18V (2.0A) DC ekstern strømstik (medfølger)
Antenne: Teleskopantenne
Garanti: Omfattende 3 års garanti
Mål: 380 mm bred x 145 mm høj x 223 mm dyb
Vægt: 4,2 kg

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter