Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

PURE FM / DAB / DAB + Evoke H6, Valnød
PURE FM / DAB / DAB + Evoke H6, Valnød
PURE FM / DAB / DAB + Evoke H6, Valnød
PURE FM / DAB / DAB + Evoke H6, Valnød

1 / 4

PURE FM / DAB / DAB + Evoke H6, Valnød

2539 kr.
FM / DAB / DAB + Evoke H6 BT DAB, DAB + og FM radio Farveskærm 40 forudindstillet station (20 digital, 20 FM) Stereolyd i høj kvalitet Bluetooth Alarm Farveskærm Evoke H6 Prestige har en levende og informativ 2,8 "TFT -s
Læs mere
FM / DAB / DAB + Evoke H6 BT
  • DAB, DAB + og FM radio
  • Farveskærm
  • 40 forudindstillet station (20 digital, 20 FM)
  • Stereolyd i høj kvalitet
  • Bluetooth
  • Alarm

Farveskærm
Evoke H6 Prestige har en levende og informativ 2,8 "TFT -skærm i fuld farve. Den store, klare skærm gør det muligt at få adgang til det stigende antal digitale radiostationer. Den viser oplysninger om din yndlingsstation og diasshow i fuld farve.

Stereolyd i høj kvalitet
Evoke H6 Prestige bruger vores nyeste højttalerteknologi, som også er tilgængelig i Evoke -cd -serien i premium kvalitet. Et par højttalere drevet af effektive dobbeltkanals klasse D-forstærkere leverer klasseledende stereolydydelse. Bagsiden af det stive hus og den akustiske dør er designet til at give god lyd, uanset hvor du vælger at placere din radio, uanset om den er mod en væg, på en bordplade eller på hylden.

Prestige i særklasse
En håndlavet serie til dem, der sætter pris på strålende egenskaber ud over det sædvanlige. Klassisk look møder moderne linjer med smukt proportionerede egenskaber, lavet af materialer af højeste kvalitet og en høj finish takket være syv lag lak.

Evoke H6 Prestige kombinerer det bedste fra digital radio med trådløs streaming af musik i stereolyd af høj kvalitet. Bluetooth -forbindelse og det nyeste inden for avanceret lydteknologi fra Pure vil give en ny musikalsk nydelse og applikationer. Den store, klare skærm lader dig se oplysninger om radioprogrammer og illustrationer i fuld farve. Praktisk knaplayout og det store display gør Evoke H6 Prestige til en behagelig oplevelse. Rulning gennem menuer, valg af stationer og justering af indstillinger er både let og intuitivt.

Evoke H6 Prestige kan forsynes med den medfølgende lysnetadapter eller med optionen ChargePAK F1. Denne ChargePAK * giver dig op til 18 timers bærbar lytning.
* 504302 PURE batteri F1 D4 / D6 / H4 / H6 F4

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter