Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke H4 Bluetooth Eg
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke H4 Bluetooth Eg
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke H4 Bluetooth Eg

1 / 3

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke H4 Bluetooth Eg

2.321 kr.
2.365 kr.
PURE Evoke H4 Bluetooth FM/DAB/DAB+ Evoke H4 leverer krystalklar DAB-radio og musikstreaming via Bluetooth. Evoke er brugervenlig, og du kan nemt tilslutte populære bærbare enheder, og den er derfor den perfekte DAB-radio og trådløse højttaler fo
Læs mere

PURE Evoke H4 Bluetooth FM/DAB/DAB+
Evoke H4 leverer krystalklar DAB-radio og musikstreaming via Bluetooth. Evoke er brugervenlig, og du kan nemt tilslutte populære bærbare enheder, og den er derfor den perfekte DAB-radio og trådløse højttaler for hele familien. Den store og ultraklare skærm viser programoplysninger og grafik i fuldfarve. 

Flere stationer, digital kvalitet
Med en DAB-radio får du adgang til et stort udvalg af digitalt indhold i digital og detaljeret lydkvalitet, hvoraf meget kun er tilgængeligt via DAB. DAB-radioer finder automatisk alle tilgængelige stationer, og du vælger dem via navn. Radioen har også FM-modtager, så du kan lytte til stationer, der endnu ikke er digitale.

Evoke H4 er også Digital Tick-godkendt, så du kan være sikker på, at din radio er klar, når overgangen fra FM til digital radio er fuldendt.

Bluetooth
Du kan bruge Evoke H4 som trådløs højttaler til din laptop, smartphone eller tablet. Evoke H4 er enkel at tilslutte og styre, så du kan se dine yndlingsudsendelser på tv samt film og musik-apps med flot lyd.

Avanceret audioteknologi
Evoke H4 anvender de seneste højttalerteknologier fra Pure, som tidligere fandtes i premiumserien Evoke C-D. Denne kvalitetshøjttaler har forstærkning med høj effekt i klasse D og klassens bedste lydkvalitet. Bagsiden af det robuste kabinet og akustikporten er designet til at sikre fantastisk lyd, uanset om den placeres mod en væg, på et bord eller på en hylde.

Farvedisplay
Evoke H4 har et tydeligt og brugervenligt 2,8" TFT-fuldfarvedisplay. Via det store og ultraklare display har du nem adgang til et stadig større antal DAB-radiostationer. Se oplysninger om din favoritstation og diasshow i fuldfarve.

Diasshow
Flere og flere DAB-radiostationer udsender grafik og programoplysninger. Evoke H4 kan vise dette visuelle indhold på hele displayet og i farver.

Brugervenlig
Et praktisk knaplayout og et tydeligt display gør det nemt at betjene Evoke H4. Menuvalg, stationsvalg og indstillinger foretages enkelt og intuitivt.

Alarm og ur
Evoke H4 har ur med automatisk opdatering og to alarmer. Med Evoke H4 kan du vælge at vågne til din yndlingsradiostation eller til en tonealarm.

Snooze-håndtag
Når alarmen lyder, skal du blot berøre håndtaget, hvis du vil blive liggende lidt længere.

Flere tilslutningsmuligheder
Evoke H4 har hovedtelefonstik, så du kan lytte uden at forstyrre andre, og en AUX-indgang til tilslutning af eksterne enheder.

ChargePAK
Evoke H4 kan strømforsynes via den medfølgende adapter til stikkontakt eller via ChargePAK F1, der fås som ekstraudstyr. ChargePAK giver op til 50 timers bærbar lytning.
 


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser