Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Grey
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Grey
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Grey
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Grey

1 / 4

PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Grey

1.295 kr.
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect Kompakt internetradio med DAB og Bluetooth PURE Elan Connect Oplev en verden af musik og radio med Elan Connect radio. Med adgang til DAB+/FM-radio, internetradiostationer over hele verden og problemf
Læs mere
PURE FM / DAB / DAB + Elan Connect
  • Kompakt internetradio med DAB og Bluetooth

PURE Elan Connect
Oplev en verden af musik og radio med Elan Connect radio. Med adgang til DAB+/FM-radio, internetradiostationer over hele verden og problemfri Bluetooth-forbindelse tilbyder Elan Connect uovertrufne lyttemuligheder. Radioen har et levende fuldfarvedisplay og et tydeligt knaplayout, der muliggør hurtig og nem navigation. Med mulighed for at få strøm via et USB-kabel eller batterier (4 x AA) fylder Elan Connect alle rum med radio og yndlingsmusik.

Flere kanaler i digital kvalitet
DAB + digital radio tilbyder et varieret udvalg af fantastisk, ofte eksklusivt indhold i meget detaljeret, digital lyd. Elan Connect finder automatisk alle tilgængelige digitale kanaler i nærheden for en ukompliceret lytteoplevelse. Der er også FM-radio for hver station, der endnu ikke er blevet digital.

Radioverdenen
Med adgang til mere end 25.000 internetradiostationer fra hele verden er der altid noget, der falder i din personlige smag.

Bluetooth-forbindelse
Ved at forbinde en smartphone, laptop eller tablet til Elan Connect bliver radioen en personlig, trådløs højttaler. Favoritafspilningslister fra alle applikationer streames i digital lyd af høj kvalitet.

Fantastisk lydkvalitet
Lyd i høj kvalitet er standard med Elan Connect. Lyt til dine yndlingsstationer, podcasts og personlige afspilningslister gennem 3W højttaleren i kombination med den digitale forstærker for klar og naturlig lyd. Med de justerbare bas/diskant-kontroller kan lyden tilpasses personlige præferencer og konstant kontrol over lytteoplevelsen bevares. Gem dine personlige præferencer i Min EQ eller brug en af de andre 8 tilgængelige EQ-indstillinger.

Hurtig og intuitiv kontrol
Den 2,4-tommer TFT-skærm fra Elan Connect viser stationsinformation og albumcover i farver. I kombination med det enkle og rene knaplayout bliver navigation børnenes leg.

Til hjemmet
Den bærbare Elan Connect kan forsynes med det medfølgende USB-strømkabel eller med 4xAA-batterier, hvilket gør den perfekt til en række forskellige steder i huset. Elan Connect indeholder funktioner som vækkeur og sleep-timer.

Spækket med funktioner
Med i alt 20 forudindstillede stationer pr. kilde (DAB+, FM, internet) og 3 hurtige knapper er det nemt at finde dine yndlingsstationer på Elan Connect. Hovedtelefonudgangen muliggør også privat lytning uden at forstyrre andre.

Designet og bygget i Storbritannien
Som alle Pure-produkter er Elan Connect udviklet og designet af eksperter i Storbritannien.

Tekniske specifikationer
Radio: DAB, DAB+, FM
Dækket frekvensbånd (digitalt): Bånd III (174-240 MHz)
Dækkede frekvenser (VHF): 87,5 MHz - 108 MHz
Bluetooth: V4.2 / 2.4G til 2.480G / maksimal RF-transmissionseffekt 2 dBm / BT kontrol på enheden
Højttalere: 2,5" 4 Ω 3W
Lydudgangseffekt: RMS 2,5W
Indgange: micro USB
Udgange: 3,5 mm
Antenne: teleskopisk
Certificeringer: CE & RMC
Understøttet batteridrift: 4xAA
Skærm: 2,4 tommer TFT
Kabel: USB strømkabel
Forudindstillede knapper: 3

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser