Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Photon Mono X
Photon Mono X
Photon Mono X
Photon Mono X
Photon Mono X
Photon Mono X

1 / 6

Photon Mono X

4.495 kr.
Den originale Anycubic Photon var en fænomenal succes og ramte markedet som en overkommelig hobby resin printer som ingen anden. Fremragende udskriftskvalitet og enkel brugerbetjening gjorde det til en go-to for dem, der har behov for detaljerede p
Læs mere

Den originale Anycubic Photon var en fænomenal succes og ramte markedet som en overkommelig hobby resin printer som ingen anden.

Fremragende udskriftskvalitet og enkel brugerbetjening gjorde det til en go-to for dem, der har behov for detaljerede print til en lav pris.
Den nye Photon Mono X Er bygget med materialer af ekstremt høj kvalite, hvilket giver en stabil struktur for printet. Photon Mono X er samtidig en af de største DLP printere på forbrugermarkedet.

Photon Mono X’s monokrom LCD skærm, kan holde op til 2000 print timer, hvilket er ca. 4 gange så meget som en almindelig RGB LCD skærm. Hærdningstiden er ca. 1,5 sek. Per lag, hvilket er mere end 3 gange hurtigere end den originale Photon S.

Udskrivning i resin giver ekstrem præcision og meget glatte udskrifter. Med printbed størrelsen 192x120x245 mm kan selv de største figurer og rollespilsbygninger udskrives. Den inkluderede Photon-slicer giver en ekstraordinær bruger oplevelse.

En 30M .stl-fil tager minutter, når du bruger en open source slicer, mens den originale Photon Slicer afslutter dette job inden for 1 minut.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser