Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Panasonic DMC-FZ300EP-K Sort

(0)
Skrive en anmeldelse
Panasonic DMC-FZ300EP-K Sort
Panasonic DMC-FZ300EP-K Sort
Panasonic DMC-FZ300EP-K Sort
4070 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • LEICA. DC VARIO-ELMARIT-objektiv, f/2.8 25-600 mm
 • Beskyttet mod vandstænk og snavs
 • 4K-video/4K-foto
 • 12,1 megapixels
 • 24x optisk zoom/48x intelligent zoom

Allround-kamera

Tag kameraet med dig, når du fotograferer udendørs. Det hurtige 600 mm-objektiv med fast lysstyrke f/2.8 og muligheden for at tage 4K-video/billeder gør, at du kan fange gode fotosituationer, mens du er på farten.  


LEICA. DC VARIO-ELMARIT-objektiv på 25-600 mm med imponerende f/2.8 gennem hele zoomintervallet. Et objektiv, som kan fange dit motiv uanset afstanden, eller hvor hurtigt det bevæger sig. Med en konstant lysstyrke på f/2.8 kan du desuden tage billeder over hele zoomintervallet, også ved dårlige lysforhold. Panasonics unikke overfladebehandlingsteknik Nano Surface Coating er ekstremt effektivt mod reflekser og giver LUMIX FZ300 en enestående optisk præstation med klare, rene billeder med mindst mulige lys- og ghosting-reflekser.


Kombinationen af den effektive Live MOS-sensor på 12,1 megapixels og billedprocessoren Venus Engine giver billeder af høj kvalitet og hurtig billedhåndtering.
Det avancerede støjreduceringssystem giver klare billeder, også ved dårlige lysforhold, på op til ISO6400. 
Venus Engine er enestående, når det gælder om at kompensere for brydningsfejl, og bidrager til, at du får skarpe, klare billeder, også når du fotograferer med en lille blændeåbning.


HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus)* med 5 aksler giver stabil video, også når du filmer i fri hånd. Kameraet registrerer og kompenserer for fem forskellige bevægelsestyper - horisontal, vertikal, rotation rundt om kameraets egen aksel samt vertikal og horisontal rotation. Level Shot-funktionen registrerer den horisontelle linje i billedet og sørger også for at få billedet i balance, hvis du kommer til at vippe kameraet. Den giver stabil video, også hvis du filmer oppefra med strakte arme. (*5-aksels HYBRID O.I.S. fungerer ved optagelse videofilmning bortset fra ved 4K-indspilning.)


For at kunne klare belastningerne, når du bruger kameraet ude i marken, er FZ300 beskyttet mod vandstænk og snavs. Kameraet er tætnet med bøsninger rundt om åbninger, regulering og knapper og klarer samme kvalitetstests som de fineste DSLM-kameraer (Digital Single Lens Mirrorless). Du kan tage LUMIX FZ300 med dig på fotografering udendørs i al slags vejr - fra fugtige regnskove til blæsende ørkener.


LUMIX FZ300 er udstyret med en Live View-søger med høj opløsning (1,44 millioner pixels) med OLED-teknik, som giver et skarpt og tydeligt billede med 10000:1 i kontrastforhold og perfekt billedkontrol også i stærkt sollys. Forstørrelsen på 0,7x (modsvarer 35 mm kamera) gør det nemt at se detaljerne i billederne. Med alle indstillinger, som vises i søgeren, bliver dine billeder præcis, som du vil have det.


Den lysstærke skærm med ca. 1,04 millioner pixels opløsning giver fuld kontrol, også når du fotograferer udendørs i sollys. Touchskærmen, som kan vinkles og drejes, gør det nemt at tage billeder fra spændende perspektiver, samtidig med at du har fuld kontrol over indstillinger og eksponering.
Desuden gør touch-funktionen, at du kan fokusere på dit motiv ved helt enkelt pege på motivet på skærmen. Touch-fokuseringen kan også indstilles til at bruges som udløser, så du tager billedet i præcis samme øjeblik.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.