Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

OnePlus 3T Batteri BLP633 - 3400mAh

1 / 1

OnePlus 3T Batteri BLP633 - 3400mAh

139 kr.
Originalt OnePlus 3T Batteri BLP633 - 3400mAh - Li-Ion - 3.85VUdskift dit gamle batteri og udstyr din OnePlus 3T med et nyt originalt batteri der giver den nødvendige strøm Batterikontakterne er specialdesignede til OnePlus 3T, hvilket garanterer at
Læs mere
Originalt OnePlus 3T Batteri BLP633 - 3400mAh - Li-Ion - 3.85V
Udskift dit gamle batteri og udstyr din OnePlus 3T med et nyt originalt batteri der giver den nødvendige strøm Batterikontakterne er specialdesignede til OnePlus 3T, hvilket garanterer at du kan bruge din smartphone i længere tid og mere sikkert.
Tekniske data:
- Batterikapacitet: 3400mAh
- Batteritype: Li-Ion
- Batterivolt: 3.85V
Emballage: Bulk
Reparation:
Ønsker du ikke selv at montere reservedelen, tilbyder vi også at udføre reparationen for dig. Vores dygtige teknikere har repareret flere tusinde telefoner, og vi kan derfor garantere, at din enhed vil fungere perfekt igen. Vi laver ekspres reparationer på eget værksted, dvs. vi ikke sender enheden videre til et andet service sted. Dette gør at vi kan levere den hurtigste og billigste service på markedet.
Følg linket her til reparationen og læs mere:
Udskiftning af OnePlus 3T Batteri
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .