Norton 360 Standard 1 enhed, 1 år, Antivirus 2019

Norton 360 Standard 1 enhed, 1 år, Antivirus 2019
Tip en ven
159 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Beskyttelse til 1 enhed
 • Beskyttelse mod onlinetrusler
 • Sikkerhed til digitale enheder
 • Dynamisk firewall til PC, (Firewall til Mac)
 • Password Manager
 • Virus Protection Promise (2)
 • Cloudbackup af pc (1) 10 GB (3)
 • Secure VPN: 1 enhed
 • SafeCam (1)

Få et gavekort på 150 kr.

Alt-i-en beskyttelse af dine digitale enheder og dit privatliv online


 Produktfordele


·         Sikkerhed til digitale enheder: Realtidsbeskyttelse til 1 PC, Mac® eller mobilenhed mod ransomware, virus, spyware, phishing og andre onlinetrusler.


·         Secure VPN: Få adgang til dine yndlingsprogrammer og websteder, med samme kryptering, som benyttes i banker, når du tilslutter til wi-fi derhjemme eller på farten.


·         Password Manager: Værktøjer til nemt at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online – mere sikkert.


·         Cloudbackup af PC1,3: 10 GB cloudlagerplads til at lagre vigtige filer og dokumenter som et forebyggende tiltag mod tab af data på grund af harddiskfejl, tyveri af digitale enheder eller ransomware.


·         SafeCam1 Advarer dig øjeblikkeligt om forsøg på at få adgang til dit webcam, og hjælper dig med at blokere ikke-godkendt adgang.


·         Beskyttelse mod onlinetrusler: De avancerede sikkerhedsfunktioner beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger, når du er online


·         Dynamisk firewall til PC eller Firewall til Mac: Overvåger kommunikation mellem din computer og andre computere og hjælper med at blokere uautoriseret trafik.


·         Virus Protection Promise: Så snart du har tegnet abonnement, kan du få hjælp af en Norton-ekspert til at holde dine digitale enheder fri for virus – ellers får du pengene tilbage2


·         SUPPORT: via telefon eller chatCybertrusler udvikler sig. Nu om dage er det ikke kun virus, som kan inficere din stationære computer, men også andre onlinetrusler, der hele tiden udvikler sig og kan true dine private oplysninger og f.eks. bankoplysninger på dine enheder. Derfor udvikler Norton sig også og introducerer Norton™ 360. Flere lag beskyttelse mod eksisterende og kommende cybertrusler i den onlineverden, vi alle lever i ? samlet i én løsning. 


Få realtidsbeskyttelse til din pc, Mac®, iOS- eller Android™-enhed mod virus, phishing og andre cybertrusler. Desuden hjælper Norton Secure VPN med at sikre de oplysninger, du sender og modtager via wi-fi med samme kryptering, som benyttes i banker, og hjælper med at forhindre, at firmaer sporer dine aktiviteter eller placeringer. Du kan browse på internettet og bruge dine apps lige så sikkert som på dit private netværk derhjemme.


Norton Password Manager giver dig værktøjer til at generere og gemme alle dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger online. Norton Cloud Backup til pc hjælper med at gemme vigtige filer sikkert ? fra dokumenter og familiebilleder til bankoplysninger ? som en ekstra sikkerhed i tilfælde af tab af data som følge af harddiskfejl, stjålne enheder og ransomware. Norton Safecam til pc advarer om og hjælper med at blokere for cyberkriminelle, der forsøger at få adgang til dit webkamera uden tilladelse. Og Forældrestyring, der giver dig nemme værktøjer til at sætte grænser for skærmtid, blokere for upassende websteder eller overvåge søgeord og aktivitetshistorik for at hjælpe dine børn med at navigere mere sikkert i onlineverdenen. 


Norton 360 leverer nem beskyttelse af dine enheder, onlinesikkerhed og meget mere. Det hele i én samlet løsning. Information om abonnementet


·         Kontinuerlig beskyttelse, fornyes automatisk hvert år4


·         Tilmelding og aktivering online


·         Kreditkort eller PayPal påkrævet for aktivering og brug4 


1. Norton Cloudbackup-funktioner fås kun til Windows. 


Norton SafeCam-funktioner fås kun til Windows. 


2. Virus Protection Promise: For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du have et kvalificerende Norton-abonnement, og du skal også have købt, fornyet eller opgraderet Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller aktivere Automatisk fornyelse hos Symantec, medmindre du har Small Business. Hvis en Norton-medarbejder ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til tilbagebetaling baseret på den pris, du har betalt for den indeværende periode af det kvalificerende Norton-abonnement. Hvis du har en pakke (et kvalificerende Norton-abonnement sammen med et andet Norton-tilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det kvalificerende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Hvis den købte pakke omfatter et kvalificerende Norton-abonnement med et tilbud, der ikke er fra Norton, vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det pågældende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. På Norton.com/guarantee kan du finde flere oplysninger om kvalificerende Norton-abonnementer.                            


3. Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.                            


4. BETALINGSMETODE PÅKRÆVET FOR 1 ÅRS FORUDBETALT ABONNEMENT: Du er ved at købe et løbende abonnement, som automatisk fornys efter det første år. For at aktivere det, skal du tilmelde dig online og angive dine faktureringsoplysninger. Prisen der betales i dag, gælder for det første år af dit abonnement, og det vil derefter blive fornyet automatisk og faktureret til den gældende pris for fornyelse, som du kan se på norton.com/pricing. Prisen er med forbehold for ændringer, men vi giver dig altid besked i forvejen via mail.                          


*Norton-forældrestyring-funktioner understøttes ikke på Mac-computere. 


Systemkrav 


Norton™ 360 understøtter Windows™ PC-, Mac®-, Android™- og iOS-enheder. Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle enheder og platforme. Norton-forældrestyring, Norton Cloudbackup og Norton SafeCam understøttes i øjeblikket ikke på Mac OS.


Windows®-operativsystemer


 • Microsoft® Windows® 10 (alle versioner) undtagen Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner). Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.
 • Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) og nyere.

Mac®-operativsystemer


 • Den aktuelle og de to seneste versioner af Mac® OS.
 •  Ikke understøttede funktioner: Norton-forældrestyring, Norton Cloudbackup og Norton SafeCam.

Android™-operativsystemer


 •  Android 6.0 og nyere. Kræver, at Google Play-appen er installeret.
 • Automatisk scanning af apps i Google Play understøttes på Android 4.1 og nyere – undtagen på Samsung-enheder. Samsung-enheder med Android 4.2 eller nyere understøttes. Med ældre versioner af Android skal du bruge funktionen "Del" i Google Play til at scanne apps i Google Play.
 • iOS-operativsystemer
 • iPhones eller iPads der kører den aktuelle eller to to seneste versionsr af Apple® iOS
 • Tilgængelig til Windows® PC'er, Mac®-, iOS- og Android-enheder:
 • Norton™ Secure VPN er kompatibel med PC, Mac®, Android-smartphones og -tablets, iPads og iPhones. Norton Secure VPN kan bruges på det angivne antal digitale enheder – med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Windows®:


 • Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) og nyere
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner)
 • Microsoft Windows 10 (alle versioner) undtagen Windows 10S

Mac®


 • Den aktuelle og de to tidligere versioner af Mac OS

Apple® iOS:


 • iPhone- og iPad-enheder med den aktuelle eller de to forrige versioner af Apple iOS

Android:


 •  4.4 eller nyere – skal have Google Play installeret

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 131 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 94 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »