Norton 360 Delux 50GB PC Cloud Backup

Norton 360 Delux 50GB PC Cloud Backup
Tip en ven
199 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Beskyttelse til 5 enhed
 • Beskyttelse mod onlinetrusler
 • Sikkerhed til digitale enheder
 • Dynamisk firewall til PC, (Firewall til Mac)
 • Password Manager
 • Virus Protection Promise (2)
 • 50GB PC Cloud Backup
 • Secure VPN: 5 enhed
 • SafeCam (1)

Få et gavekort på 150 kr.


Alt-i-en beskyttelse af dine digitale enheder og dit privatliv online


 Produktfordele


·         Sikkerhed til digitale enheder: Realtidsbeskyttelse til 1 PC, Mac® eller mobilenhed mod ransomware, virus, spyware, phishing og andre onlinetrusler.


·         Secure VPN: Få adgang til dine yndlingsprogrammer og websteder, med samme kryptering, som benyttes i banker, når du tilslutter til wi-fi derhjemme eller på farten.


·         Password Manager: Værktøjer til nemt at generere, gemme og administrere dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre legitimationsoplysninger online – mere sikkert.


·         Cloudbackup af PC1,3: 10 GB cloudlagerplads til at lagre vigtige filer og dokumenter som et forebyggende tiltag mod tab af data på grund af harddiskfejl, tyveri af digitale enheder eller ransomware.


·         SafeCam1 Advarer dig øjeblikkeligt om forsøg på at få adgang til dit webcam, og hjælper dig med at blokere ikke-godkendt adgang.


·         Beskyttelse mod onlinetrusler: De avancerede sikkerhedsfunktioner beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger, når du er online


·         Dynamisk firewall til PC eller Firewall til Mac: Overvåger kommunikation mellem din computer og andre computere og hjælper med at blokere uautoriseret trafik.


·         Virus Protection Promise: Så snart du har tegnet abonnement, kan du få hjælp af en Norton-ekspert til at holde dine digitale enheder fri for virus – ellers får du pengene tilbage2


·         SUPPORT: via telefon eller chatCybertrusler udvikler sig. Nu om dage er det ikke kun virus, som kan inficere din stationære computer, men også andre onlinetrusler, der hele tiden udvikler sig og kan true dine private oplysninger og f.eks. bankoplysninger på dine enheder. Derfor udvikler Norton sig også og introducerer Norton™ 360. Flere lag beskyttelse mod eksisterende og kommende cybertrusler i den onlineverden, vi alle lever i ? samlet i én løsning. 


Få realtidsbeskyttelse til din pc, Mac®, iOS- eller Android™-enhed mod virus, phishing og andre cybertrusler. Desuden hjælper Norton Secure VPN med at sikre de oplysninger, du sender og modtager via wi-fi med samme kryptering, som benyttes i banker, og hjælper med at forhindre, at firmaer sporer dine aktiviteter eller placeringer. Du kan browse på internettet og bruge dine apps lige så sikkert som på dit private netværk derhjemme.


Norton Password Manager giver dig værktøjer til at generere og gemme alle dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme oplysninger online. Norton Cloud Backup til pc hjælper med at gemme vigtige filer sikkert ? fra dokumenter og familiebilleder til bankoplysninger ? som en ekstra sikkerhed i tilfælde af tab af data som følge af harddiskfejl, stjålne enheder og ransomware. Norton Safecam til pc advarer om og hjælper med at blokere for cyberkriminelle, der forsøger at få adgang til dit webkamera uden tilladelse. Og Forældrestyring, der giver dig nemme værktøjer til at sætte grænser for skærmtid, blokere for upassende websteder eller overvåge søgeord og aktivitetshistorik for at hjælpe dine børn med at navigere mere sikkert i onlineverdenen. 


Norton 360 leverer nem beskyttelse af dine enheder, onlinesikkerhed og meget mere. Det hele i én samlet løsning. Information om abonnementet 


·         Kontinuerlig beskyttelse, fornyes automatisk hvert år4


·         Tilmelding og aktivering online


·         Kreditkort eller PayPal påkrævet for aktivering og brug4 


1. Norton Cloudbackup-funktioner fås kun til Windows.


Norton SafeCam-funktioner fås kun til Windows. 


2. Virus Protection Promise: For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du have et kvalificerende Norton-abonnement, og du skal også have købt, fornyet eller opgraderet Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller aktivere Automatisk fornyelse hos Symantec, medmindre du har Small Business. Hvis en Norton-medarbejder ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til tilbagebetaling baseret på den pris, du har betalt for den indeværende periode af det kvalificerende Norton-abonnement.


Hvis du har en pakke (et kvalificerende Norton-abonnement sammen med et andet Norton-tilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det kvalificerende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Hvis den købte pakke omfatter et kvalificerende Norton-abonnement med et tilbud, der ikke er fra Norton, vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens anbefalede salgspris for det pågældende Norton-abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og beløbet kan ikke overstige den samlede pris, du har betalt for pakken.


Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. På Norton.com/guarantee kan du finde flere oplysninger om kvalificerende Norton-abonnementer.                            


3. Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.                            


4. BETALINGSMETODE PÅKRÆVET FOR 1 ÅRS FORUDBETALT ABONNEMENT: Du er ved at købe et løbende abonnement, som automatisk fornys efter det første år. For at aktivere det, skal du tilmelde dig online og angive dine faktureringsoplysninger. Prisen der betales i dag, gælder for det første år af dit abonnement, og det vil derefter blive fornyet automatisk og faktureret til den gældende pris for fornyelse, som du kan se på norton.com/pricing. Prisen er med forbehold for ændringer, men vi giver dig altid besked i forvejen via mail.                              


*Norton-forældrestyring-funktioner understøttes ikke på Mac-computere. 


Systemkrav 


Norton™ 360 understøtter Windows™ PC-, Mac®-, Android™- og iOS-enheder. Nogle funktioner kan ikke benyttes på alle enheder og platforme. Norton-forældrestyring, Norton Cloudbackup og Norton SafeCam understøttes i øjeblikket ikke på Mac OS.


Windows®-operativsystemer


 • Microsoft® Windows® 10 (alle versioner) undtagen Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner). Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.
 • Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 (SP 1) og nyere.

Mac®-operativsystemer


 • Den aktuelle og de to seneste versioner af Mac® OS.
 • Ikke understøttede funktioner: Norton-forældrestyring, Norton Cloudbackup og Norton SafeCam.
 • Android-operativsystemer
 • Android 6.0 og nyere. Kræver, at Google Play-appen er installeret.
 • Automatisk scanning af apps i Google Play understøttes på Android 4.1 og nyere – undtagen på Samsung-enheder. Samsung-enheder med Android 4.2 eller nyere understøttes. Med ældre versioner af Android skal du bruge funktionen "Del" i Google Play til at scanne apps i Google Play.


iOS-operativsystemer:


 • iPhones eller iPads der kører den aktuelle eller to to seneste versionsr af Apple® iOS
 • Tilgængelig til Windows® PC'er, Mac®-, iOS- og Android-enheder:
 • Norton Secure VPN er kompatibel med PC, Mac®, Android-smartphones og -tablets, iPads og iPhones. Norton Secure VPN kan bruges på det angivne antal digitale enheder med ubegrænset brug i abonnementsperioden.

Android:


 •  4.4 eller nyere – skal have Google Play installeret

 


Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 4 Gennemsnitlig vurdering: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Den her anmeldelse er baseret på at jeg har deltaget i et testprogram med The Insiders". Let at installere nem at bruge når man har sat sig ind i det virker fint på vores pc og på vores mobiltelefoner

Den her anmeldelse er baseret på at jeg har deltaget i et testprogram med The Insiders. Selve installationen forløb uden større problemer, men jeg har også tidligere benyttet mig af Norton´s produkter så det var ikke helt nyt for mig. Brugerfladen er overskuelig og nem at bruge, og programmet er nu installeret på både iMac, Macbook og iPhone. Det er svært at sige hvor godt programmet virker, for jeg har egentlig ikke tidligere været plaget af virus, men det kan ihverfald mærkes på ydeevnen at der kører et program i baggrunden, for jeg synes at alle de nævnte apparater er blevet langsommere. Når jeg har givet tre stjerner i karater og skriver at jeg vil anbefale det til en ven, er det derfor ikke fordi jeg mener produktet er bedre end andre, for det har jeg som sådan ingen forudsætninger for at vide, men udelukkende fordi jeg synes at det er nemt at installere og bruge.

Den her anmeldelse er baseret på at jeg har deltaget i et testprogram med The Insiders. Selve installationen foregik uden problemer. Jeg valgte blot standard værdierne og den blev også automatisk installeret på min Huawei P 10. På telefonen kører den fint og giver jævnligt beskeder at der ingen problemer er. Min PC kører fint med antivirus i baggrunden men der findes åbenbart ingen angreb. Jeg er dog ikke imponeret af tilvalget Norton safe search. Den giver mig en masse resultater hvor de fleste åbenbart er annoncer. Jeg vil gerne selv finde mine reklamer. Jeg har heller ikke testet Cloudbackup. Standard versionen som blev testet tilbyder 10 GB data og mit backup behov er stører. Jeg har kun givet produktet 3 stjerner, så forstår ikke at det vægtes som fremragende. Jeg vil bedømme programmet som middel. Det indeholder det man forventer men heller ikke mere.

Den her anmeldelse er baseret på at jeg har deltaget i et testprogram med The Insiders". Jeg har haft anvendt Norton før, så det var ikke de store udfordringer, hverken med setup på pc eller telefon. De har en lækker interface på både pc og telefon og man er ikke bange for at trykke på noget forkert. Jeg har en lidt ældre pc og den brokkede sig lidt over hvor tung programmet var i baggrunden når det opdaterede. Til gengæld har de en super forældrekontrol, firewall og antiphising som er skønt.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 138 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 61 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »