Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NERO-TX True Wireless Black

(1)
Skrive en anmeldelse
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
NERO-TX True Wireless Black
899 kr.
Fragt fra 59 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fragt fra 59 kr.
 • Sælges og sendes af SUPRA Headphones

Overvåg prisen på produktet

 • En af de mindste fuldt trådløse hovedtelefoner på
 • Samlet spilletid på 80 timer
 • Multifunktionelle knapper
 • Kraftig lyd
 • Bluetooth 5.0

SUPRA NERO-TX True Wireless

NERO-TX er markedets mindste fuldt trådløse hovedtelefoner. De er så små og behagelige, at du let kan glemme, at du endda har dem på. Uanset om du tager dem med til kontoret eller til motionscenteret, giver NERO-TX dig fornøjelsen af ​​at lytte til en harmonisk og velafbalanceret lyd. De er indbygget i militær luftfartøjskomposit, som sikrer, at disse hovedtelefoner er meget holdbare, lette, sved- og stødbestandige.


Trådløs for ægte - med høj kvalitet

Oplev lyd i høj kvalitet uden et enkelt kabel mellem hovedtelefonerne eller enheden for at skabe en ægte følelse af frihed og fleksibilitet.

Karakteren er helt i overensstemmelse med vores testvindende lyddesign, og takket være de højtydende batterier er der masser af magt til at drive det selvudviklede højttalerelement. Hvis du kan lide at lytte til høj lydstyrke, er der simpelthen ressourcer til rådighed. NERO-TX har modtaget en række priser såsom Best in Test, Best Buy & Recommended.


Voice assistant

Kommuniker med din stemmeassistent uden at skulle passe på din NERO-TX, så du altid kan holde kontakten med dine venner, få meddelelser og oplysninger om indgående meddelelser eller styre din daglige plan. NERO-TX er kompatible med bl.a. Google Assistant og Siri.


Multifunktions knapper

Med NERO-TX intelligente multifunktionsknapper kan du styre lydspor, lydstyrke, besvare og hænge op opkald, pause og afspille musik og aktivere telefonens virtuelle stemmeassistent.


Ekstra lang batterilevetid på op til 80 timer

NERO-TX giver dig over 5 timers musiklytting og taletid på en enkelt opladning, men også bemærkelsesværdige ekstra 15 fulde opladninger via den inkluderede opladningssag, Powermag. Hver gang du opbevarer hovedtelefonerne i etuiet, oplades de automatisk, hvilket betyder en brugstid på flere dage. Sagen kan også bruges som en powerbank via USB A-udgangen, hvilket kan være meget praktisk, hvis du er på farten og har brug for hurtigt at oplade din mobil!


Sved & stødbestandigt design

SUPRA NERO-TX er lavet af militær luftfartøjskomposit, der gør disse hovedtelefoner sved- og stødbestandige, mens de er afbalancerede og ekstra lette i vægt.


Hurtig og nem parring

Den trådløse forbindelse oprettes via Bluetooth 5.0, som giver en stabil og pålidelig transmission, så du ikke har afbrydende afbrydelser.


Pakken indeholder:

- Silikone ørepropper - 3 størrelser (S / M / L)

- Powermag (opladningssag)

- Micro USB-ladekabel

- Brugervejledning

5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.