Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NERO in-ear Black

(0)
Skrive en anmeldelse
NERO in-ear Black
NERO in-ear Black
NERO in-ear Black
NERO in-ear Black
NERO in-ear Black
499 kr.
Fragt fra 79 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fragt fra 79 kr.
 • Sælges og sendes af SUPRA Headphones

Overvåg prisen på produktet

 • Bygget af holdbart flykomposit
 • Testvindende lyddesign
 • Multi-fjernbetjening til iOS og Android
 • Kevlar-forstærket SUPRA-kabel

NERO In-Ear Black

NERO er et allround headset designet, designet og bygget til at modstå de hårde belastninger, som hovedtelefoner udsættes for til daglig brug. Hovedtelefondækslet er lavet af et sammensat materiale, der ofte bruges i den militære flyindustri, hvilket garanterer maksimal styrke og holdbarhed, mens vægten holdes på et minimum. Kompositmaterialet i kombination med Kevlar-forstærkningerne gør NERO til en holdbar ledsager i letvægtsdesign.

Testvindende lyddesign

NERO er udstyret med vores eget udviklede 9mm SBSD9v.2 element. Lydkarakteren er designet til at være egnet til musik, film og tale, hvilket betyder, at hovedtelefonerne er velegnet til de fleste lejligheder. En allround sjov simpelthen!

Magasinet Ljud & Bild skriver "Godt lydende hovedtelefoner med tiltalende lyd. Solid konstruktion og fjernbetjening, der understøtter mange mobiler."

Hjemmesiden M3 skriver "Supra formår at overbevise endnu en gang. Især når det kommer til lyd, der trods alt er den vigtigste ting. Designet føles holdbart og kvalitetsfølelsen overalt."

Multi fjernbetjening

Den patenterede og proprietære digitale fjernbetjening har en integreret Ai-chip, der muliggør kontrol af både iOS, Android og Windows-baserede smartphones med det samme headset. Din NiTRO fungerer for alle og indstilles automatisk på telefonen takket være dens Autodetect-funktion.

Stemmekald i HD-kvalitet

Den digitale mikrofon med integreret MEMS-teknologi er 100% støjfri, har 360 graders lydoptagelsesevne og er bygget til at modstå ekstern påvirkning fra både brugere og klima.


Inkluderet i pakken:

-7 par hovedtelefoner til individuel pasform

-Kabelclip

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.