Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Motorola Moto G5s Plus 32 GB Guld

Til kassen

Se også

Motorola Moto G5s Plus 32 GB Guld

(1)
Skrive en anmeldelse
Motorola Moto G5s Plus 32 GB Guld
Motorola Moto G5s Plus 32 GB Guld
2189 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Unibody-design helt i metal
  • Dobbelt 13 MP-kamera bagpå
  • 5,5" skærm, hurtig præstation
  • Batteri, som varer hele dagen* og TurboPower™-opladning
  • Fingeraftrykslæser med multifunktion

Alle fortjener at få mere ud af deres telefon. Det er derfor, den nye Moto G-familie findes. Den giver dig en usædvanlig kombination af skønhed og kraft, nu med et helt nyt unibody-design, helt i metal. Moto G er fremstillet til alt det, du allerbedst kan lide. Du får nye kameraforbedringer, som du vil komme til at elske, uanset om det gælder et fantastisk portræt eller en bedre gruppeselfie. Batteritiden er også vigtig. Så nu kan du bruge telefonen hele dagen på én eneste opladning* og herefter oplade batteriet på ingen tid med TurboPower™-opladeren. Med en kraftig processor, som giver en stabil præstation, og en fingeraftrykslæser, som giver nem adgang til telefonen, kan du hurtigere gøre alt det, du vil. Moto G. Skabt til mere.

*Alle oplysninger om batteritid er cirkaangivelser og baseret på gennemsnitlig brug, både hvad gælder anvendelse og standbytid. Den faktiske batteritid kan variere og er afhængig af signalstyrke, netværkskonfiguration, valgte funktioner og andre brugsmønstre for stemme- og datafunktioner, driftstemperatur og andre programmer.

5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.