Tilbage til toppen
Model D Gaming Mus Glossy Sort
Model D Gaming Mus Glossy Sort
Model D Gaming Mus Glossy Sort

1 / 3

Model D Gaming Mus Glossy Sort

71 kr.
Her er Model D - den mest behagelige super-lette ergonomiske RGB-mus. Skabt af en gruppe af passionerede gamere og udviklet af et team, der ikke accepterer andet end perfektion. Model D hæver dit spil til uanede højder. Bygget til hastighed, kontro
Læs mere

Her er Model D - den mest behagelige super-lette ergonomiske RGB-mus. Skabt af en gruppe af passionerede gamere og udviklet af et team, der ikke accepterer andet end perfektion. Model D hæver dit spil til uanede højder. Bygget til hastighed, kontrol og komfort.

Honeycomb-design med styrke og komfort

Model D's honeycomb-design er nøglen til at opnå en fjerlet vægt og samtidig bevare dens ekstreme slidstyrke. Du vil næppe føle hullerne i løbet af spillet, men de giver ventilation og er med til at holde håndfladerne kølige og friske. Det er nemt at gøre Model D ren, brug bare en hvilken som helst trykluftsdåse for at holde musen som ny.

Ascended cord ledning - Ultra-let og fleksibelt kabel
Model D leveres med Glorious egenudviklede, ultra-lette flettede kabel, så musen føles som en trådløs.

G Skatez
Model D leveres med Glorious premium G-skatez i 100 % ren PTFE med afrundede kanter.

Uanset om du kan lide det stort eller lille, er det dit valg. Model D leveres forudinstalleret med 4 af vores premium G-skatez. For dem, der foretrækker større skatez til maksimal glidningsfri brug, inkluderer vi yderligere større G-skatez med dit Model D-køb.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser