Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Mikrofon Bundle T669 USB
Mikrofon Bundle T669 USB
Mikrofon Bundle T669 USB
Mikrofon Bundle T669 USB
Mikrofon Bundle T669 USB

1 / 5

Mikrofon Bundle T669 USB

(2 anmeldelser)
499 kr.
FIFINE T669 Bundle med den populære mikrofon K669B og meget mere!Den samme enkle installation på Mac, Windows og PlayStation (inkompatibel med Xbox). Hele metalhuset har en elegant sort farve og har samme blodlinje som alle USB -mikrofoner
Læs mere
FIFINE T669 Bundle med den populære mikrofon K669B og meget mere!
Den samme enkle installation på Mac, Windows og PlayStation (inkompatibel med Xbox). Hele metalhuset har en elegant sort farve og har samme blodlinje som alle USB -mikrofoner i FIFINE -serien. Udseendet er det samme, men der er en mærkbar forbedring af ydeevnen. Det medfølgende tilbehør er funktionelt såvel som dekorativt.

Boom -mikrofonstativet giver fleksibilitet til at svinge rundt for ikke at komme i vejen for en vellykket podcast eller stream. Det holder også mikrofonen væk fra bordet og tættere på lydkilden, så meget mindre lyd fra dit arbejdsområde absorberes. Popfilteret er ikke tæt på det dårlige forhold til hele pakken, dobbeltlag afviser parkeringsstøj. Og C-klemmen var omhyggeligt designet til at rumme hele sættet.

Inkluderet
  • Armstativ
  • Shock mount
  • Pivot mount
  • Tripod stand
  • Popfilter
  • Foam cover

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .