Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Mega Zero 2.0
Mega Zero 2.0
Mega Zero 2.0
Mega Zero 2.0
Mega Zero 2.0
Mega Zero 2.0

1 / 6

Mega Zero 2.0

1.595 kr.
Anycubic har samlet et stærkt udviklings-team fra Kina og USA. En enklere, smartere og mere praktisk filosofi er blevet anvendt til at skabe 3D-printere i høj kvalitet for at imødekomme behovene i det professionelle og det daglige liv. Vores mål
Læs mere

Anycubic har samlet et stærkt udviklings-team fra Kina og USA. En enklere, smartere og mere praktisk filosofi er blevet anvendt til at skabe 3D-printere i høj kvalitet for at imødekomme behovene i det professionelle og det daglige liv.

Vores mål er 'Det mest populære 3D-printermærke' baseret på kvalitetsprodukter, hurtig service og innovative funktioner for at forbedre livskvaliteten og bidrage til social udvikling.

Den nye og opgraderede Mega Zero 2.0 er en gamechanger indenfor 3D printere. Printeren kommer med et hav af funktioner, og er bygget i de bedste materialer. Rammen er 100% metal, og er derfor ekstremt hårdfør. Det giver printeren en god stabilitet, som gør at printet sjældnere vil fejle.

Byggepladen er 220 x 220 x 250 mm, hvilket giver mulighed for at bygge store projekter på et print. Byggepladen har desuden en magnetisk top, som gør det nemt at fjerne printet når det er færdigt.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser