Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz
LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz
LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz
LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz
LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz

1 / 5

LED-skærm DELL UltraSharp U3821DW buet 37,5 tommer 5ms Sølv KVM 60 Hz

8.431 kr.

-43%

14.718 kr.
Bringer det hele sammen Mere skærm til at fange dig: se alt det arbejde og multitasking, du altid har ønsket, med mere skærmplads på denne buede UW-QHD+ (3840 x 1600) ultrabrede 37,5-tommer buede skærm. Og med en lodret højde på 1600 pixels kan
Læs mere

Bringer det hele sammen


Mere skærm til at fange dig: se alt det arbejde og multitasking, du altid har ønsket, med mere skærmplads på denne buede UW-QHD+ (3840 x 1600) ultrabrede 37,5-tommer buede skærm. Og med en lodret højde på 1600 pixels kan du se mere og rulle mindre.


En visning, der trækker dig ind: Den buede 2300R-skærm skaber et bredere synsfelt, minimerer blænding og giver et næsten jævnt visuelt fokus for behagelig panoramaudsigt hele vejen rundt.


Ensartede, levende farver: Forvent ensartet farve- og billedkvalitet over en bred synsvinkel takket være IPS-teknologi. Se naturtro farver med en utrolig farvedybde på 1,07 milliarder og en bred farvedækning på tværs af branchestandarder, herunder 100 % sRGB, 100 % rec. 709 % og 95 % DCI-P3. DCI-P3 (som har næsten 25% større dækning end sRGB) muliggør et bredere farvespektrum og er hurtigt ved at blive farvestandarden for oprettelse og visning af indhold.


Nøjagtige farver, direkte fra kassen: Din skærm er kalibreret fra fabrikken til nøjagtige farver direkte fra kassen.


Omfattende lyd: To indbyggede 9W-højttalere leverer kvalitetslyd for en lytteoplevelse, der tiltrækker dig endnu mere.


Dit produktivitetscenter


Opret forbindelse til produktivitet: Med RJ45 og USB-C® fungerer din skærm som en produktivitetshub, der leverer stabil Etherneti og op til 90W strøm – alt sammen i en enkelt problemfri opsætning.


Udvidet tilslutningsmuligheder: Opret nemt forbindelse til en række enheder med en bred vifte af tilslutningsmuligheder, herunder DP1.4, HDMI og USB-C: en enkeltkabelløsning, der streamer data og video, samtidig med at den leverer op til 90W strøm til opladning af en række bærbare computere. Derudover er der USB-C-porte med hurtig adgang og 5 Gbps superhurtige USB-porte på forsiden for hurtig tilslutning til perifert udstyr såsom lagerenheder og mobiltelefoner med op til 15 W opladningskapacitet (via USB-C).


Forbedret håndterbarhed: MAC-adresseoverførsel, Boot PXE og Wake-on-LAN er bekvemt integreret.


Effektiv multitasking: Tilslut to pc-kilder til skærmen - vores smarte Auto KVM-funktion registrerer den anden tilsluttede pc og skifter jævnt mellem kommandoer. Se indhold fra begge computerkilder ved hjælp af Picture-by-Picture (PbP) og Picture-in-Picture (PiP). KVM (tastatur, video og mus) giver dig mulighed for at styre begge computere med et enkelt tastatur og mus. 


Designet til dig


Skønhed møder funktion: Denne slanke skærm har en elegant platin sølv finish og et strømlinet design, hvor kabler løber gennem skærmens hæver for en jævn opsætning. Derudover kan du navigere i menuer og justere skærmindstillinger med den brugervenlige joystickkontrol.


Komfort er vigtig: Vip, drej og juster skærmens højde, fordi du skal føle dig godt tilpas, uanset hvor og hvordan du arbejder.


Let for øjnene: Optimer øjenkomforten med en ikke-blinkende skærm og ComfortView, en funktion, der reducerer skadelige emissioner af blåt lys.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser