Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

LED-skærm ASUS ProArt PA32UCX-PK 32 tommer 5 ms Black Thunderbolt HDR 60 Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA32UCX-PK 32 tommer 5 ms Black Thunderbolt HDR 60 Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA32UCX-PK 32 tommer 5 ms Black Thunderbolt HDR 60 Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA32UCX-PK 32 tommer 5 ms Black Thunderbolt HDR 60 Hz

1 / 4

LED-skærm ASUS ProArt PA32UCX-PK 32 tommer 5 ms Black Thunderbolt HDR 60 Hz

47239 kr.
Rek pris. 47339 kr.
Massificer arbejdsgange med HDR ASUS ProArt PA32UCX-PK er en 32" 4K HDR-skærm med 4K HDR, der er designet til erfarne indholdsskabere, herunder videografer, filmfotografer og farvelægningseksperter. Når flere indholdsskabere arbejder sammen på den
Læs mere

Massificer arbejdsgange med HDR

ASUS ProArt PA32UCX-PK er en 32" 4K HDR-skærm med 4K HDR, der er designet til erfarne indholdsskabere, herunder videografer, filmfotografer og farvelægningseksperter. Når flere indholdsskabere arbejder sammen på den samme skærm, er det nødvendigt, at alle kan se det samme farve- og kontrastniveau. Med den nye OCO-teknologi (Off-Axis Contrast Optimization), der reducerer "halo"-effekter, når skærmen ses fra en bred vinkel, sikrer ProArt PA32UCX-PK's funktioner, at indholdet vises korrekt på skærmen for alle seere. ProArt PA32UCX-PK har en maksimal lysstyrke på 1.200 nits og mini-LED-baggrundsbelysning, der giver mulighed for 1.152 zoner med lokal dæmpningskontrol og understøttelse af flere HDR-formater, herunder Dolby Vision™, HLG og HDR-10. Den har 10-bit farve- og quantum dot-teknologi, understøttelse af DCI-P3, Rec. 709, Rec. 2020 og Adobe RGB-farverum, 


Fremragende farver og kontrast fra enhver synsvinkel

Skærme med LED-baggrundsbelysning har snævre betragtningsvinkler, hvilket kan gøre det vanskeligt at samarbejde med kunder eller kolleger om kritisk farvearbejde på grund af upræcise farver, der vises for sideblikke.


ASUS OCO-teknologi (Off-Axis Contrast Optimization) løser dette problem med et kompenserende lag, der kontrollerer lysgennemstrømningen omkring kanterne, reducerer "halo-effekter" med 80 %* og giver en forbedring af kontrastforholdet på 7 gange* for mørke dele af billedet, når skærmen ses fra en vinkel.

 

ASUS Smart HDR-teknologi

ASUS ProArt PA32UCX-PK er udstyret med ASUS Smart HDR-teknologi, som understøtter flere HDR-formater (high dynamic range) og flere PQ-kurver, der passer til indholdsskaberes specifikke krav. Dolby Vision HDR forvandler din seeroplevelse med ultra levende billeder - utrolig lysstyrke, kontrast og farver for at udvide mulighederne for indholdsskabere til at fortælle historier. Du opnår denne fantastiske billedkvalitet med biografinspireret HDR-teknologi, der kan levere milliarder af farver. HDR-10 giver kompatibilitet med eksisterende streaming-videotjenester og en voksende liste over HDR-kompatible spil, herunder PQ hard clip curve, PQ Optimized og PQ Basic, for at opfylde alle indholdsskaberes behov. PA32UCX-PK HLG (hybrid log gamma) giver brugerne mulighed for at fordybe sig i billeder og skabe materiale til broadcast- og satellit-tv-platforme som BBC iPlayer, Japan NHK TV og DirecTV.


 Flere PQ-kurver med hurtig visning

ASUS ProArt PA32UCX-PK understøtter flere HDR-10-kurver (high-dynamic-range), herunder PQ Hard Clip, PQ Optimized og PQ Basic, som kan opfylde alle behov hos indholdsskabere.


Den leveres også med HDR Preview, en funktion, der gør det muligt for videoskabere at tilslutte deres kamera direkte til ProArt PA32UCX-PK og se HDR-indhold, der er optaget med det fulde tonale område.


HDR Preview fungerer også automatisk i videoredigeringssoftware, så skaberne kan se nøjagtige simuleringer af det endelige resultat og dermed få en nemmere og mere strømlinet redigeringsoplevelse.


Ændre din visningsoplevelse

Ægte 10-bit IPS med en maksimal lysstyrke på 1.200 nits, der understøtter Quantum Dot-teknologi, giver et fuldt spektrum af farver at lege med. Understøtter PA32UCX-PK 99% DCI-P3, 99,5% Adobe RGB, 100% sRGB, 100% Rec. 709 og 89% Rec.2020 farverum til videoredigering og postproduktion.


Den mest fleksible hardware-kalibrering

Uanset om du bruger en stationær, bærbar computer, pc eller Mac, tilbyder ASUS ProArt™ hardwarekalibreringen justering af farvenøjagtighed og udglatning for at gøre det nemmere, når det er tid til at kalibrere lysstyrke og farvekonsistens igen.


Forbind til din arbejdsgang

ASUS ProArt PA32UCX-PK leveres med HDMI (v2.0), DisplayPort1.2, Thunderbolt™ 3 USB-C og USB-hub.


Den er designet til alle indholdsskabere, så de nemt kan oprette forbindelse til gadgets, herunder Blu-ray-afspillere, kontrolpaneler, periferiudstyr, skriveborde og skærme uden problemer.


 Picture-by-Picture-tilstand (PbP)


Hvis du vil eksperimentere med forskellige indstillinger samtidig, skal du placere flere inputkilder ved siden af hinanden på skærmen og konfigurere farveindstillingerne for hvert vindue med sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, User Mode 1 eller User Mode 2.


Picture-in-Picture-tilstand (PiP)


Du kan nemt placere en anden inputkilde i et vindue i et hjørne af skærmen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme