Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

LED-skærm ASUS ProArt PA27UCX-K 27 tommer 4 ms Sort HDR 60Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA27UCX-K 27 tommer 4 ms Sort HDR 60Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA27UCX-K 27 tommer 4 ms Sort HDR 60Hz
LED-skærm ASUS ProArt PA27UCX-K 27 tommer 4 ms Sort HDR 60Hz

1 / 4

LED-skærm ASUS ProArt PA27UCX-K 27 tommer 4 ms Sort HDR 60Hz

35595 kr.
Rek pris. 35695 kr.
Få styr på din HDR-arbejdsgang ASUS ProArt PA27UCX-K-skærmen henvender sig til krævende indholdsskabere, herunder videografer, filmfotografer og kolorister, der leder efter den bedste skærm til deres arbejdsgang. Med den nye OCO-teknologi (Off-Axis
Læs mere

Få styr på din HDR-arbejdsgang

ASUS ProArt PA27UCX-K-skærmen henvender sig til krævende indholdsskabere, herunder videografer, filmfotografer og kolorister, der leder efter den bedste skærm til deres arbejdsgang. Med den nye OCO-teknologi (Off-Axis Contrast Optimization), der reducerer halo-effekter, når skærmen ses fra en bred vinkel, sikrer ProArt PA27UCX-K, at indholdet vises korrekt på skærmen for alle seere. PA27UCX-K er verdens første 27" 4K HDR-skærm med en maksimal lysstyrke på 1.000 nits og mini-LED-baggrundsbelysning, der giver mulighed for 576 zoner med lokal fade-kontrol og understøttelse af flere HDR-formater, herunder Dolby Vision™, HLG og HDR-10 . PA27UCX-K's imponerende panel gengiver de klareste hvide og dybeste sorte farver med skarpere og mere detaljerede billeder. Med Quantum Dot-teknologi, understøttelse af DCI-P3, Rec. 709, Rec. 2020 og Adobe RGB-farverummet samt et stort udvalg af tilslutningsmuligheder er PA27UCX-K klar til at tage imod enhver studiearbejdsgang.


Fremragende farver og kontrast fra enhver synsvinkel

Direkte LED-skærme med baggrundsbelysning har smalle betragtningsvinkler, hvilket kan gøre det vanskeligt at samarbejde med kunder eller kolleger om farvekritisk arbejde på grund af upræcise farver, der vises for sidelæns siddende seere.

ASUS OCO-teknologi (Off-Axis Contrast Optimization) løser dette problem med et kompenserende lag, der kontrollerer lysgennemstrømningen omkring kanterne, reducerer halo-effekter med 80 % og giver en forbedring af kontrastforholdet på 7 gange for mørke dele af billedet, når skærmen ses fra en vinkel.


Verdens første 27" 4K-skærm på 27" med Mini LED-baggrundsbelysning

ASUS ProArt PA27UCX-K 4K-skærmen indeholder avanceret mini LED-baggrundsbelysningsteknologi, som er pakket fysisk halvt så stort som konventionelle LED'er for at øge granulariteten af lysstyrkereguleringen. ProArt PA27UCX-K tilbyder individuel styring af baggrundsbelysningen af 576 store områder med højere lysstyrke og dybere mørke for at give den bedste kontrast og nøjagtig gengivelse af HDR-indhold.


ASUS Smart HDR-teknologi

ASUS ProArt PA27UCX-K er udstyret med ASUS Smart HDR-teknologi, som understøtter flere HDR-formater (high dynamic range) og flere PQ-kurver for at matche indholdsskaberes specifikke krav. Dolby Vision HDR forvandler din seeroplevelse med ultra levende billeder - utrolig lysstyrke, kontrast og farver for at udvide mulighederne for indholdsskabere til at fortælle historier. Du opnår denne fantastiske billedkvalitet med biografinspireret HDR-teknologi, der kan levere milliarder af farver. HDR-10-understøttelse sikrer kompatibilitet med eksisterende streaming-videotjenester og en voksende liste af HDR-kompatible spil, herunder PQ Clip Curve, PQ Optimized og PQ Basic, for at opfylde alle indholdsskaberes behov. PA27UCX-K's HLG-præsentation (hybrid log gamma) giver brugerne mulighed for at dykke ned og skabe materiale til broadcast- og satellit-tv-platforme som BBC iPlayer, Japan NHK TV og DirecTV.


4K-skærm til understøttelse af Dolby Vision™

Dolby Vision™ HDR forvandler underholdningsoplevelsen med en ultra levende billedkvalitet, der giver utrolig lysstyrke, kontrast, farver og detaljer, så underholdningen kommer til live. Med Dolby Vision kan PA27UCX-K give indholdsskabere tillid til, at deres billeder repræsenteres med maksimal konsistens.


Flere PQ-kurver

ASUS ProArt PA27UCX-K understøtter flere HDR-10-kurver (high-dynamic-range), herunder PQ Hard Clip, PQ Optimized og PQ Basic, som kan opfylde alle indholdsskaberes behov.


Industriens førende farvepålidelighed for virkelig udtryksfulde nuancer

ProArt PA27UCX-K er forudkalibreret på fabrikken ved hjælp af en ny tretrins-proces, der garanterer branchens førende farvegengivelse. Skærmen er derefter underkastet strenge test ved hjælp af ASUS' avancerede gråniveausporingsteknologi for at sikre finere farvegradueringer, bedre ensartethed og høj farvepræcision med en delta-E (△ E) farveforskelværdi.

Mest fleksible hardware-kalibrering


Uanset om du bruger en stationær, bærbar computer, PC eller Mac, tilbyder ASUS ProArt™ Hardware Calibration justering af farvenøjagtighed og kompensation for ensartethed.

for at gøre det nemmere, når det er tid til at omkalibrere lysstyrken og konsistensen af skærmens farver.


ProArt-skærme er kompatible med de fleste større kalibratorer, herunder X-Rite, Datacolor og Klein, og fungerer problemfrit med Calman og Light Illusion ColourSpace CMS professionel software til kalibrering af hardware for at gøre kalibreringen hurtigere og nemmere.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme