Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

KOSS Hovedtelefon In-Ear QZ Buds ANC Mic Remote Sort
KOSS Hovedtelefon In-Ear QZ Buds ANC Mic Remote Sort

1 / 2

KOSS Hovedtelefon In-Ear QZ Buds ANC Mic Remote Sort

909 kr.
QZ Buds In-Ear hovedtelefon med ANC, Mic og Remote • Aktiv støjreduktion • Overvågningstilstand, når du vil høre dine omgivelser • Integreret in-line mikrofon og fjernbetjening • Flyadapter og beskyttelse
Læs mere

QZ Buds In-Ear hovedtelefon med ANC, Mic og Remote
• Aktiv støjreduktion
• Overvågningstilstand, når du vil høre dine omgivelser
• Integreret in-line mikrofon og fjernbetjening
• Flyadapter og beskyttelses etui er inkluderet

Hold lyden ude med de helt nye Koss Quiet Zone QZBuds Ear-Ear Noise Canceling-hovedtelefoner.

Koss Quiet Zone QZBuds In-Ear-hovedtelefoner er designet til at afbryde uønskede, irriterende lyde, så lytteren kan slappe af og fokusere på det der er vigtigt.
De har en Monitor Mode-knap, som kan aktiveres når du vil høre hvad der sker rundt om dig uden at skulle fjerne hovedtelefonerne.

Koss Quiet Zone QZBuds In-Ear-hovedtelefoner har også en integreret mikrofon og fjernbetjening, så du kan holde kontakten og styre telefonen. Fjernbetjeningen giver dig mulighed for at besvare / afslutte opkald, afspille / pause musik, ændre nummer og meget mere. *

For at skabe en perfekt pasform er der fem sæt ørepropper inkluderet. Tre af de medfølgende ørepropper er lavet af traditionelt blødt silikone materiale og leveres i små, mellemstore og store. Der indgår også to sæt øresnegle lavet af memory foam (lignende øretelefoner), der er designet til øget komfort i længere perioder.

Koss Quiet Zone QZBuds In-ear-hovedtelefoner indeholder også et lille beskyttelsesetui til rejsen og nem, kompakt opbevaring. En fly adapter er inkluderet for nem adgang til flyets medieindhold (hvis nødvendigt).
* Nogle funktioner er kildeafhængige.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .