Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]
K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]

1 / 9

K2 Gaming Tastatur RGB [Kailh Red]

1.139 kr.
1.179 kr.
XG-K2-RGB Mekanisk tastatur med LED-belysning i 16.800.000 farver Verdens hurtigste tastatur Røde Kalih-switche, 1000 Hz pollinghastighed og ny superscanningsteknologi til øjeblikkelig respons. RGB LED belysning Oplyst med 16,8 millioner farv
Læs mere
XG-K2-RGB
Mekanisk tastatur med LED-belysning i 16.800.000 farver

Verdens hurtigste tastatur
Røde Kalih-switche, 1000 Hz pollinghastighed og ny superscanningsteknologi til øjeblikkelig respons.

RGB LED belysning
Oplyst med 16,8 millioner farver, 8 lysstyrkeniveauer og mange belysningsmuligheder.

Meget tilpasningsdygtig
Opret personlige farveprofiler og makroer direkte på dit tastatur. Ingen software påkrævet.

Ubegrænset Anti-ghosting
Med fuld N-Key Rollover behøver du aldrig at bekymre dig om at trykke for mange taster på én gang.

XG-K2-RGB. Næste niveau.
K2-RGB har komponenter af højeste kvalitet, næsten ubegrænsede tilpasningsmuligheder og ny innovativ teknologi, der udvider hastighedsgrænserne.

Verdens hurtigste tastatur
I gaming er hastighed en vigtig faktor. På afgørende tidspunkter vil du bare have, at dit udstyr reagerer lige så hurtigt, som du gør. K2-RGB er bygget i samarbejde med førende udviklere i den store spilnation Korea. Med den nye superscanningsteknologi tager dette tastatur reaktionshastigheden til et helt nyt niveau. Tryk på en knap, og signalet rammer computeren i 0,001 sekunder.

RGB LED belysning.
K2-RGB har LED-belysning med 16,8 millioner farver. Blandt de mange lysmuligheder er 13 baggrundslystilstande, 6 skriveeffekter og 8 equalizer-effekter, der bevæger sig synkront med lyden af spillet eller din musik. Tastaturet har også 7 forudindstillede lysmønstre designet specifikt til de mest populære spil. For fuldstændig tilpasning kan du ændre farven på hver tast individuelt ved hjælp af 180-farvepaletten direkte på tastaturet. Med Mask Key-funktionen kan du vælge, hvilke taster der skal lyse op og deaktivere resten, så du kan fokusere helt på dine spilkontroller.

Hardware makroer
Hardwaremakroer gør det hurtigt og nemt at binde lange sekvenser af handlinger til individuelle knapper. K2-RGB har 3 timing-makroer til optagelse af tastetryk og tidsforsinkelser. Alle makroer kan også omfatte museklik (venstre-, højre- og hjulklik). Og for at justere hastigheden på dine makroer er K2-RGB udstyret med en 10-trins hastighedskontrol.

Ingen software. Ingen stress.
K2-RGB kan tilpasses på mange måder, og alle indstillinger foretages direkte på tastaturet. Farveprofiler, optagede makroer ? alt er gemt i tastaturets indbyggede hukommelse. På denne måde kan du bare tilslutte den og spille med alle indstillingerne på plads uden at skulle installere software på hver enhed.

Fremtiden inkluderet.
Med en robust konstruktion, materialer af høj kvalitet og røde Kalih-switche med en livscyklus på 60 millioner tastetryk er K2-RGB bygget til at give ensartet ydeevne i lang tid fremover.

Godkendt af professionelle spillere.
Dette tastatur er omhyggeligt testet og godkendt af medlemmerne af Ninjas in Pyjamas.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser