Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Internet Radio FM/DAB+ DIR 3300S Bluetooth Hvid
Internet Radio FM/DAB+ DIR 3300S Bluetooth Hvid
Internet Radio FM/DAB+ DIR 3300S Bluetooth Hvid
Internet Radio FM/DAB+ DIR 3300S Bluetooth Hvid

1 / 4

Internet Radio FM/DAB+ DIR 3300S Bluetooth Hvid

1.799 kr.
HAMA Bluetooth Radio, FM/DAB/DAB+/Internet, hvid HAMA’s Bluetooth Radio er en hybridradio med tre modtagelsesmuligheder: DAB+, internetradio og den klassiske analoge radio. Med DAB+ kan du modtage musik i høj kvalitet. Hør med når og hvor du vi
Læs mere

HAMA Bluetooth Radio, FM/DAB/DAB+/Internet, hvid

HAMA’s Bluetooth Radio er en hybridradio med tre modtagelsesmuligheder: DAB+, internetradio og den klassiske analoge radio. Med DAB+ kan du modtage musik i høj kvalitet. Hør med når og hvor du vil, i digitalt eller analogt format, hvad enten det er samba, pop eller klassisk. Du kan også nyde også din yndlingsmusik på Spotify på radioen. Spotify Connect-support giver adgang til millioner af sange og afspilningslister. Stream nemt musik fra din smartphone, tablet, notebook og PC via Bluetooth.

Med radioen kan du starte dagen med din foretrukne station og to alarmpladser: kan indstilles til begge stå-op-tider, uanset om alarmen kun skal lyde en gang dagligt, på arbejdsdage eller i weekenden. Snooze-Funktion og Sleep-Timer følges selvfølgelig også med. Baggrundsbelysningens intensitet tilpasser sig automatisk til de aktuelle lysforhold takket være sensoren, hvilket sikrer at skærmen altid er perfekt læselig og ikke blænder dig.

Specifikationer:
Radio: DAB, DAB+, Internet og FM radio
Farve: Hvid
Trådløs: Bluetooth 4,2, internetradio, Wi-Fi
Tilslutning: 3,5 mm jack
Udvendige mål i cm: 17,5 x 15,5 x 15,5
Watt: 20
Vægt: 1,45 kg


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser