Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)
Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)

1 / 8

Huion Kamvas Pro 16 (2.5K)

4.454 kr.
2.5K får alt til at se perfekt ud. 2.5K QHD-opløsning og 15,8" IPS-skærm viser sammen finere billeder. Desuden sikrer 186PPI, at alle detaljer ser tydeligere ud på denne pen-skærm. Nyd rene og naturlige farver. Skærmen på Kamvas Pro 16(2.5K) bruger
Læs mere
2.5K får alt til at se perfekt ud.
2.5K QHD-opløsning og 15,8" IPS-skærm viser sammen finere billeder. Desuden sikrer 186PPI, at alle detaljer ser tydeligere ud på denne pen-skærm.

Nyd rene og naturlige farver.
Skærmen på Kamvas Pro 16(2.5K) bruger quantum dot-teknologien, der effektivt reducerer skadeligt blåt lys og muliggør et sRGB-farvespektrum på 145 %. 16,7 millioner skærmfarver støtter kunstnere i at vise mere levende og realistiske kunstværker.

Nøjagtig tegning på denne fuldt laminerede skærm.
Fuld lamineringsteknologi kombinerer problemfrit det antireflekterende glas og skærmen, hvilket eliminerer parallakse og sikrer, at markøren altid følger pennespidsen tæt. Desuden er skærmoverfladen på Kamvas Pro 16(2.5K) blevet specielt behandlet for at reducere refleksion og efterligne papirets struktur.

Se på den fra en anden vinkel.
Betragtningsvinklen på 178° sikrer, at billederne er virkelighedstro og ikke forvrænges i alle vinkler.

PenTech 3.0 giver en ny tegneoplevelse.
Digitalpennen PW517 med PenTech 3.0 har ikke brug for batteri eller oplader og føles mere stabil og naturlig, mens du tegner. Desuden har den digitale pen to spidsindstillinger: en standardspids og en filtspids. Sidstnævnte er lavet af fibre og har en højere friktion.

Glatte linjer uden efterslæb.
>300PPS rapporteringshastighed kombineret med 5080LPI penneopløsning betyder, at uanset hvor hurtigt du tegner, kan markøren altid følge pennebevægelsen uden forsinkelse. Så dine tegninger overføres tydeligt til computeren.

Præsenter specielle effekter fra forskellige pensler.
Tegneteknikker som farvelægning og skravering kan realiseres nemt og naturligt, fordi penneskærmen understøtter tilt af pennen inden for ±60°.

Tag pennedisplayet med dig, så du kan skabe hvor som helst.
Kamvas Pro 16(2.5K) er beklædt med et helt legeret hus, der føles godt og forhindrer, at penneskærmen overophedes. Med en tykkelse på 11,5 mm er pen-displayet slankt og let at bære, hvilket gør det meget praktisk at arbejde udendørs.

Pen-displayet kan også fungere som en pennetablet.
Brugerne kan skifte Kamvas Pro 16(2.5K) mellem pen-display og pen-tablet-tilstand for at reducere træthed og spare på batteriet. Justerbar stand ST200 kan også bruges til at støtte skabelse i forskellige vinkler.

Programmerbare trykknapper for at forbedre din effektivitet.
Der er 8 programmerbare trykknapper på Kamvas Pro 16(2.5K), som kan indstilles til at ændre størrelse, fortryde, zoome ind, zoome ud osv. Derudover kan trykknapperne med den nyeste Huion-driver installeret også tildeles til at styre multimedier, tilkalde hurtigmenuen, låse udskrivning osv.

Enkel tilslutning til et ryddeligt skrivebord.
Der er to måder at tilslutte Kamvas Pro 16(2.5K) til andre enheder på. Til en stationær computer kan du vælge at tilslutte via et tre-i-to kabel. Til en bærbar computer, tablet eller telefon kan du vælge at tilslutte via et USB-C-kabel i fuld størrelse. Begge er praktiske til kabelstyring og sikrer et ryddeligt skrivebord.

Stærk kompatibilitet til nye muligheder.
Kamvas Pro 16(2.5K) er kompatibel med Windows OS, macOS, Linux OS og de fleste Android-enheder og understøtter forskellige mainstream tegne- og designprogrammer såsom PS, SAI, AI, CDR osv.

Identifikation

EAN 6930444802486
Producentens artikelnummer GT1602
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser