Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Huion Inspiroy WH1409 V2

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
Huion Inspiroy WH1409 V2
1260 kr.
Fri fragt
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
    Fri fragt
  • Sælges og sendes af Factor52

Overvåg prisen på produktet

  • 2 års garanti
  • Batteri-fri pen
  • Trådløs tilstand

Stor, tør at realisere dine digitale kreative ideer.

Hvad kan du gøre med WH1409 V2? Tag den digitale pen op, og start med at oprette, tegne, designe, tegne, animere, redigere billeder, spille spil og øve på kalligrafi ... Der er så meget mere, du kan gøre med det.


Injicér din kreativitet i dette stykke tomme lærred.

Arbejder freestyle på den store WH1409 V2 batterifrie grafik-tablet, vil du se dine kreative ideer gengivet i de grafiske effekter af dit ønske på en hurtig måde.


Hver ny opdatering sigter kun mod at forbedre din brugeroplevelse.

Med den banebrydende batterifri elektromagnetisk teknologi kræver PW500 digital pen ikke batterier eller genopladning og vil aldrig løbe tør for strøm, så du kan arbejde uden afbrydelser, hvilket skaber bedre brugeroplevelse.


Inspiration og kreativitet medbragt af en fremragende pen.

PW500 digital batterifri pen, mens den bruges til tegningsprogrammer, der understøtter vippefølsomhed, kan simulere vippevirkningen af ​​særlige streger og understøtte ± 60 niveauer naturlig hældning, mens den garanterer nøjagtigheden, efterligner følelsen af ​​at skrive og tegne ved hjælp af en rigtig pen , der giver en ægte papirlignende skrivning og tegning.


Hvert slag skiller sig ud.

Uanset om du skriver eller tegner, giver naturlige og glatte streger vitalitet i dine værker. Trykfølsomheden på 8192 niveauer og rapporteringshastigheden på 266 PPS giver større nøjagtighed og kontrollerbarhed.


Forbedre brugervenligheden af ​​WH1409 V2.

12 Tryk på tasterne kan tilpasses til forskellige funktioner. Vi har placeret de hyppigst anvendte ekspresnøgler på det mest tilgængelige sted, hvilket hjælper dig med at arbejde mere effektivt.


Viser tilstande med WH1409 V2 smart.

Smarte indikatorer hjælper dig med at blive bedre informeret om tilstande i WH1409 V2 og altid være bedst forberedt på dine kreative aktiviteter. Ved hjælp af den trådløse tilstand er du fri til at opdage nye stillinger til dine kreative aktiviteter uden at være begrænset af et USB-kabel.


Kreativ integration mellem dig og din computer.

Forbindelse grafik-tablet med din macOS / Windows via USB, og der er ingen glitchto at køre mainstream tegning og design applikationer såsom PS, SAI, AI og CDR på grafik tablet.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.