Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Havit - M15 Bluetooth -højttaler - Sort

1 / 1

Havit - M15 Bluetooth -højttaler - Sort

429 kr.
Denne stilfulde, kraftfulde, sorte Bluetooth -højttaler M15 fra Havit giver dig garanteret ekstra motivation til hverdagen. Den kan bæres overalt, da den er forbundet via Bluetooth og vejer kun 780 gram. Den er designet til at blive brugt til indend
Læs mere
Denne stilfulde, kraftfulde, sorte Bluetooth -højttaler M15 fra Havit giver dig garanteret ekstra motivation til hverdagen. Den kan bæres overalt, da den er forbundet via Bluetooth og vejer kun 780 gram. Den er designet til at blive brugt til indendørs brug, hvilket også kan ses i det meget klassiske og tidløse design. Højttaleren kan bruges i cirka 16 timer ved fuld opladning, og derefter er det tid til at genoplade den inden næste brug. En opladning tager cirka 4 timer.

Ud over sit slanke design giver den krystalklar lyd og stærk bas for sin størrelse. Du vil blive overrasket over den fantastiske lydkvalitet, som denne kompakte højttaler giver. Den er lavet af slidstærkt aluminium, der giver den en flot finish, men som også sikrer, at højttaleren er stødsikker og holdbar.

Med sit stilfulde design bliver det en stilfuld dekoration i dit hjem. Det passer ind overalt takket være sit design, og uanset om det er en dekoration på hylden eller et midtpunkt i festen, er det helt sikkert perfekt. Højttaleren giver krystalklar og kraftfuld lyd for sin kompakte størrelse. Opret forbindelse med Bluetooth, og du kan stå cirka 10 meter væk og vælge en sang (uden forhindringer i vejen).


Model: M15
Farve: Sort
Produktstørrelse: Bredde 19,72 cm / Dybde 7,7 cm / Højde 8,08 cm
Vægt: 780 gram
Medieindholdskilde: Flash -hukommelseskort
Håndfri funktion: Ja
Materiale: ABS -plast, aluminiumslegering
Højttalertype: Aktiv
Maks. udgangseffekt: 20 watt
Frekvensrespons: 65 - 18000 Hz
Signal / støjforhold: 72 dB
Forstærker: Integreret
Grænseflade: Bluetooth 4.2, AUX, Micro SD -kort
Bluetooth -profiler: Håndfri profil (HFP), Headset -profil (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP)
Rækkevidde: 10 m
Driveroplysninger Højttaler: 2 x full-range driver
Tilslutningsteknologi: Lydindgang (3,5 mm mini -jack)
Batteritype: Genopladelig
Kapacitet (Ah): 2600 mAh
Driftstid (op til): ca. 16 timer
Opladningstid: 4 timer
Antal batterier: 2 stk
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme