Hama Active BT Bluetooth Sport In Ear hovedtelefoner In-ear Headset, Lydstyrkeregulering, Svedresistent Gul

Hama Active BT Bluetooth Sport In Ear hovedtelefoner In-ear Headset, Lydstyrkeregulering, Svedresistent Gul
Tip en ven

-24%

189 kr
Vejl. pris 249 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Sporty udfordringer mestrer du med denne Sport høretelefoner med lethed: fast ergonomisk pasform og rigtig meget bevægelsesfrihed takket være Bluetooth. Kun du, musikken og den hårde erkampfte sved, der takket være svedafvisende materialer i strømme flyde må. Du er klar!

Sport In-Ears - helt igennem til toppræstationer lavet
Du kan enten trykke, glider eller holde overhovedet ikke - med hovedtelefoner til sport er det således. Du skal være sidder perfekt, modstandsdygtig og stor bevægelsesfrihed. På samme måde som vores clip-sportshovedtelefoner "Active BT". Den rolle med hensyn til at mildne en sportshovedtelefoner spil pasform og bærekomfort. Hovedtelefonerne skal være meget sidder fast, uden at man forstår, en at bære. Med en vægt på kun 12 gram stiller sig "Active BT" denne sportslige udfordring. En stor fordel: kablet baumelt uden at genere rundt om. Den øverste del af kablet er til ørebøjler formet, de bageste ørerne langs i nakken sammen - flere kabler er der takket være Bluetooth-forbindelse ikke. Denne særligt ergonomiske og behagelig bærestil giver derude ​​genstridige in-ear- ekstra greb. En rund jogging med forhindringen løb og sportshøretelefonerne sidder. Ørestykker er helt forskelligt udformede. Derfor er "Active BT" med tre silikone-ørepuder i størrelserne S, M og L udstyret, så du kan vælge den nemmeste variant til sig. Når alt sidder og tilpasser musikken i ørerne og sessionsknappen blinker, er du klar - til dig med at svejse i nakken kører. Igitt, da kører ja kablet langs, mener du? Med Svedresistente materialer kan du brænde alt krudtet af, selv hvis den sved i bachen kører.

Lyd + Sport = Sport-hovedtelefoner
Maksimal ydelse ved lyd? Nødvendigvis, for først med rigtig god musik i øret kommer den sportslige flow. Den præcise pasform af sport-in-Ears kommer ikke kun den bærekomfort til gode, men også af lydkvalitet. Om trafik støj, Kaffeekranzchen ved spazierengehen eller hundebellen - alle lyde udefra reduceres, så du helt med rytme på din yndlingsmusik 1. Alligevel optag tilstrækkelig dine omgivelser, så du en årvågen trafikanter. Hvis du alligevel har brug for et par, når du er på farten hjulafstandsstykket gesprachsfetzen af kaffeekranzchen eller støj på windes fuldstændigt under tryk, skal du regulere lydstyrken med et håndtag hurtigt via den integrerede i kablet, lydstyrkeregulering. Lige ikke den rigtige sang til joggingstrecke gennem skoven? Derefter nemt via den indbyggede fjernbetjening til det næste nummer eller pause tryk og støjen af ark. Helt uden smartphone i brug.

Også ved sport nås
Bluetooth-hovedtelefoner har naturligvis ikke kun den fordel den behagelige kabelføring og for den trådløse musiknydelse. Du kan selvfølgelig også altid nås - uanset om du besvarer opkaldet i jogging-flow, vælger du. Samtaler tag via den indbyggede fjernbetjening, som du også kan styre musikken. Afvis opkald og afslutte er naturligvis lige så. Via mikrofonen musikafspilningskilder mellem musik og opkald. Særligt praktisk: du kan bruge Bluetooth hovedtelefoner samtidigt med to smartphones - det er lige til travle med privat- og Mobil arbejdstelefon et ekslusivt feature.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 96 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 60 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »