Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex
XM1r Gaming Mus  - Dark Reflex

1 / 7

XM1r Gaming Mus - Dark Reflex

409 kr.
Slutspil Gear XM1r XM1r er en opdatering af XM1 Gamingmus og fås i yderligere to udgaver, de har en opdateret PixArt PAW3370 optisk sensor og specialsorterede Kailh GM 8.0 switche. De leverer også et hybrid skate-design og al ny software og firmw
Læs mere

Slutspil Gear XM1r
XM1r er en opdatering af XM1 Gamingmus og fås i yderligere to udgaver, de har en opdateret PixArt PAW3370 optisk sensor og specialsorterede Kailh GM 8.0 switche. De leverer også et hybrid skate-design og al ny software og firmware udviklet i Tyskland.

Patenteret analog teknologi
Takket være den patenterede analoge teknologi kan XM1r gå ud over traditionel signalnedlukning for at registrere klik. Dette er en overlegen metode sammenlignet med normale digitale tilgange. Mens digital signalbehandling kun kan detektere to niveauer af feedback (1/0), implementerer XM1r en avanceret algoritme til at køre hurtigere klikregistrering på mindre end 1 ms responstid.

Bygget til turneringspræstation
XM1r blev ligesom sin forgænger udviklet af e-sportsveteraner til brug i konkurrencespil. Den har et slankt og holdbart skaldesign med top-of-the-line komponenter såsom PixArt PAW3370 sensoren og Kailh GM 8.0 switchene.

Banebrydende sensor
XM1r's følsomhed er væsentligt forbedret ved implementeringen af PixArt PAW3370-sensoren med en opløsning på op til 19.000 CPI og op til 400 IPS. Der er gjort alt for at presse hver eneste dråbe ydeevne fra sensoren.

Avancerede kontakter og teknologi
Kailh GM 8.0 switche er blevet brugt som XM1r's hovedafbryder. De har en betjeningskraft på 5560gf, hvilket resulterer i et yderst behageligt og hurtigt klik. TTC-mikrokontakterne, der bruges i sideknappen, er blevet forbedret med en skarpere klikfølelse og forbedret holdbarhed.

Hybrid skøjtedesign
XM1r kommer med både store og små PTFE skøjter. Takket være et hybrid design af bundskallen er det muligt nemt at installere enten store eller små skøjter med små som standard. Dette giver øget fleksibilitet, når det kommer til justering af glidningen på XM1r.

Nye farver det samme fantastiske design
XM1r fås i to nye udgaver udover den klassiske sort-hvide. Dark Frost og Dark Reflex har begge mørke halvgennemsigtige skaller. Dark Reflex har en blank finish, mens Dark Frost har en mat finish. Flexkablet er også blevet forbedret, fleksibiliteten er den samme, men nu mere holdbar.

Identifikation

EAN 4251442504069
Producentens artikelnummer GG-XM1R-DR
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser