Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Edge 1030 Plus
Edge 1030 Plus
Edge 1030 Plus
Edge 1030 Plus

1 / 4

Edge 1030 Plus

6.125 kr.
UDFORSK VERDEN OG DINE GRÆNSER Stop aldrig med at cykle med den ultimative GPS-cykelcomputer. Edge® 1030 Plus er klar til enhver tur, fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger. Synkroniser indendørs og udendørs træning direkte til din
Læs mere

UDFORSK VERDEN OG DINE GRÆNSER

Stop aldrig med at cykle med den ultimative GPS-cykelcomputer. Edge® 1030 Plus er klar til enhver tur, fra fjerntliggende grusstier til episke stigninger.

 • Synkroniser indendørs og udendørs træning direkte til din Edge. Det er den nemme del
 • Vejled mig. Edge foreslår ture og træning baseret på din aktuelle træningsbelastning
 • Uanset hvor langt du kører, vil Edge vise dig vejen tilbage til start
 • Den har flere måder, hvorpå du kan holde kontakten, herunder inReach® kompatibilitet
 • Få dine sms'er, og brug dine foretrukne cykel-apps på denne tilsluttede cykelcomputer3
 • Kør længere, oplad mindre. Få 24 timers batterilevetid2

DYNAMISK OVERVÅGNING AF PRÆSTATION
Få mere indsigt i, hvordan din krop reagerer på træning. Registrer VO2-max, restitutionstid, træningsbelastning, fokus på træningsbelastning med mere1.

TRÆNINGSSTATUS
Hvor effektiv er din træning? Evaluer din seneste træningshistorik og præstationsindikatorer automatisk for at se, om du træner effektivt, optimalt, eller om du overanstrenger dig1.

VARME- OG HØJDEAKKLIMATISERING
Forbered dig på alle omgivelser. Se, hvordan din krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering1.

KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE SYSTEM
Se en dedikeret eBike statusskærm, datafelter og understøttelse af systemstatus og advarselsmeddelelser. Du kan endda se assist-niveau, gearposition, batterilevetid og meget mere under turen.

CYKLEDYNAMIK
Benyt dig af avancerede cykelmålinger1 , der er designet til at give indsigt i, hvordan din præstation ændrer sig baseret på variable forhold som f.eks. position, cykelopsætning, turvarighed og meget mere.

MTB DYNAMIK
Spor de episke detaljer ved hver tur med nye mountainbikemålinger som f.eks. antal hop, hoppenes længde og tiden i luften.

GRIT™ OG FLOW™
Grit vurderer sværhedsgraden for en tur ved hjælp af GPS-data, højdedata og andre data. Flow måler, hvor jævnt du kører nedad på en rute, så du har en score, du kan slå næste gang.

CLIMBPRO FUNKTION
Se automatisk resterende stigning og stigningsgrad, når du klatrer, mens du følger en rute eller bane. Det hjælper dig med at måle din indsats og se, hvor længe du skal lide endnu.

UDVIDET BATTERILEVETID
Edge 1030 plus får 24 timers Batterilevetid5, selv ved krævende brug. Få det dobbelte med Garmin Charge™ batteripakken (tilbehør).

DAGLIGE FORESLÅEDE TRÆNINGER
Hvis du vil have træningsvejledning, der tager hensyn til dig og dit fitnessniveau, kan du få daglige anbefalinger til ture baseret på din aktuelle træningsbelastning og VO2-max1.

SYNKRONISER TRÆNINGSPLANER
Få dine indendørs og udendørs træningsplaner fra Garmin Connect™ appen, eller synkroniser problemfrit med din Edge fra andre apps, herunder TrainingPeaks® og TrainerRoad.

TURSPECIFIK KORTLÆGNING
Uanset om du kører på bjerg, grus eller vej, kan du se vigtige kortoplysninger baseret på turtype. De cykelvenlige ruter, der er nemme at fortolke, er mere synlige, så du hurtigt kan finde det, du har brug for.

GARMIN CYCLE MAP
Kør med forudindlæste kort, der har større dækning end nogensinde før, herunder verdensomspændende MTB-rutedata fra Trailforks. Du kan også hente højdedata, interessepunkter og søgbare adresser.

TRAILFORKS APPEN
Importer planlagte ruter direkte til den forudindlæste Trailforks app på Edge® 1030 Plus. Disse ruter tager højde for stiforhold og køreevne for at hjælpe dig med at opnå en bedre tid.

FORKSIGHT TILSTAND
Når du bruger Trailforks appen, viser denne tilstand automatisk, hvor vejen deler sig længere fremme på ruten og giver dig et overblik ved at vise dig, hvor du er på stisystemet.

SVING FOR SVING-VEJLEDNINGER
Undgå at fare vild med sving-for-sving-anvisninger og advarsler, der giver dig besked om kommende sving.

TILBAGE TIL START
Edge® 1030 Plus er intelligent nok til at kunne lede dig tilbage til ruten – eller tilbage til startpunktet – hvis du afviger fra den eller beslutter dig for at vende hjem tidligere.

RUTEBEREGNING
Bliv hurtigere klar til at køre. Vores ruter beregner nu hurtigere og cacher, så du kan bruge mere tid på at cykle og mindre tid på at vente.

TRENDLINE™ RUTEFØRING UD FRA POPULARITET
Ved hjælp af milliarder af kilometer turdata, som cyklister har uploadet, kan Edge® 1030 Plus finde den bedste rute – og vælge mellem veje (og stier), som flest har kørt.

OPRET FLERE BANER
Opret baner i vores Garmin Connect app, så du aldrig løber tør for steder at køre. Eller planlæg dem på andre platforme som f.eks. Strava og Komoot, og synkroniser dem derefter automatisk til din Edge.

ALARMER OM ERNÆRING OG HYDRERING
Få den indsigt, du har brug for til at holde dig kørende, kilometer efter kilometer. Edge® 1030 Plus giver dig besked, når det er tid til at drikke eller spise.

VARIA™ KOMPATIBILITET
Par Edge® 1030 Plus med vores Varia baglygteradar og lygte, så du nemt kan se og blive set.

REGISTRERING AF HÆNDELSE
Denne Edge sender automatisk din position til forudindlæste nødkontakter, hvis den registrerer en hændelse2.

CYKELALARM
Den pinkodebeskyttede cykelalarm giver dig besked på din smartphone3, hvis din cykel flyttes, mens du er inde efter vand eller holder en pause.

GRUPPEMEDDELELSER
Hold kontakten3 med dit cykelhold, når du kommer væk fra flokken.

LIVETRACK
Brug LiveTrack til at lade venner og familie følge din position i realtid3 og endda se hele din planlagte bane. Vær sikker på, at dine nærmeste ved, præcis hvor du kører.

GROUPTRACK
Hold øje med dine cykelkammerater, selv når de ikke er til syne – og lad dem holde øje med dig3. GroupTrack kan holde styr på op til 50 af dine venner på én gang. Se blot på skærmen for at få opdateringer.

SMART-NOTIFIKATIONER
Modtag sms'er og advarsler direkte på din Edge, når den er parret med en kompatibel smartphone.

CONNECT IQ™
Download brugerdefinerede datafelter, og hent apps og widgets fra vores Connect IQ Store.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Garmin Connect appen er hjemsted for et blomstrende online træningsunivers, hvor folk kan få kontakt til hinanden og konkurrere – og endda dele deres triumfer via sociale medier.

AUTOMATISK OPSÆTNING
Vær klar til at køre på et øjeblik i stedet for at spilde tiden på at konfigurere indstillinger. Få forudfyldte, brugerdefinerede turprofiler baseret på din tidligere Edge, turtyper eller dine sensorer.

FUNGERER MED FLERE APPS
Flere og flere af dine foretrukne trænings- og kortlægningsplatforme fungerer sammen med Edge. Så kør, som du vil, med Strava, Komoot, TrainingPeaks og mange flere.

SMART-TRAINER KOMPATIBILITET
Par Edge® 1030 Plus med din Tacx® hometrainer så du kan køre, når du vil, og hvor du vil.

NY BEREGNING VED RUTEAFVIGELSE
Du kan sætte rutevejledning og meddelelser om ruteafvigelse på pause, mens du går på opdagelse uden for ruten. Når du er klar til at komme tilbage på sporet, viser Edge® 1030 Plus dig vej.

INREACH® KOMPATIBILITET
Hold kontakten, uanset hvor du kører, ved at parre Edge med en inReach® enhed Se og besvar beskeder, del turdata, og udløs interaktive SOS-alarmer4 med et inReach abonnement.

1 Når den er parret med kompatible sensorer.
2 Når den er parret med en kompatibel smartphone, skal du tjekke krav og begrænsninger vedrørende sikkerheds- og sporingsfunktioner.
3 Når det er parret med en kompatibel smartphone.
4 Et inReach® abonnement er påkrævet for at få adgang til et netværk af Iridium® satellitter med 100 % global dækning og til at aktivere funktioner, herunder registrering i realtid, beskedfunktion og SOS.
5 Batterilevetiden kan variere afhængigt af brugen
TrainingPeaks® er registrerede varemærker tilhørende Peaksware, LLC.

I kassen

 • Edge® 1030 Plus
 • Holdere (standard og out-font)
 • USB-kabel
 • Sikringsstrop
 • Vejledninger

SE ALLE SPECIFIKATIONER

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme