Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Creative Outlier Sports Hovedtelefoner Sport BT Grøn

Til kassen

Se også

Creative Outlier Sports Hovedtelefoner Sport BT Grøn

(0)
Skrive en anmeldelse
Creative Outlier Sports Hovedtelefoner Sport BT Grøn
Creative Outlier Sports Hovedtelefoner Sport BT Grøn
349 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Bluetooth
  • Svedresistente
  • 11 timers batteritid
  • Silikonepropper
  • Usynlig mikrofon


Overgå dig selv


Ydelse er alt. Den måler, hvor langt vi er kommet, og hvor meget længere vi ønsker at gå. Creative Outlier Sports er et par af højtydende trådløse hovedtelefoner i øret, der forbliver sikker og komfortabel i dine ører, selv når du træner hårdt. Den er udstyret med svedsikre egenskaber til at hjælpe dig gennem alle stænk fra vejr og utilsigtede stænk. Og med en batterilevetid på op til 11 timer1 forhindrer intet dig tilbage i, at være aktiv. Du fokuserer på din fitnessydelse. Vi tager os af resten.
Tænd din passion


Lad ikke ledninger holde dig tilbage. Slå dit personlige bedste med stor trådløs lyd. Tilslut din musikenhed trådløst til Creative Outlier Sports via Bluetooth® og hør kun den klareste aptX®-lydafspilning.
Få det til at ske


Hold dig motiveret på løbestien, løjpen eller på træningscenteret, og lad de indbyggede 6 mm neodymenheder pumpe lyd, du har brug for, ud i høj kvalitet, mens du kan fokusere på din fitnessydelse og intet andet.
Gå langt, Stå frem


Med 11 timers1 af lydafspilning på en enkelt opladning, ved du, at din favoritafspilningsliste er her, for at skubbe dig til dit bedste eller når du krydser målstregen.
Trods vejret


Outlier Sports er svedsikret med en IPX4-certificering. Det betyder, at du kan lytte til din træningsafspilningsliste uden at bekymre sig om utilsigtede sprøjt, alt imens du trodser vejret på den sidste kilometer.
Kun din musik og intet andet 


Fokuser på dit åndedræt og musikken. AuraSeal™ silikoneørespidser holder verden og alle andre lyde ude, så du kan fordybe dig fuldstændigt i din musik.
Hold forbindelse med dem, der betyder noget for dig 


Gå aldrig glip af et andet opkald fra folk, der betyder noget for dig. Creative Outlier Sports har en usynlige mikrofon med ClearSpeech™ Engine-teknologi og en indbygget fjernbetjening for nem adgang til at foretage opkald og musikafspilningsstyring. Dens særlige silikonestøbte kabel minimerer mikrofonlyde, så alt bliver hørt sprødt og klart uden interferens.

Hold dig opdateret hele vejen 


Find det perfekte match. Bløde silikoneøretelefoner er tilgængelige i forskellige størrelser for at sikre, din Outlier Sports sidder fast uanset hvor intens din træning bliver.0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.