Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Corsair Hydro H80i V2

Corsair Hydro H80i V2
Corsair Hydro H80i V2
Corsair Hydro H80i V2
976 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

  • Socket 1150, 1151, 1155, 1156, 1366 & 2011
  • FM1, FM2, AM2 & AM3
  • 2x 120 mm fans

Det fleksible og kraftige 120 mm CPU-væskekølingssystem til højtydende pc'er.Hydro Series H80i v2 er en højtydende alt-i-én-CPU-væskekøler, der fungerer med 120 mm standardkølermonteringer. Den ekstratykke 49 mm x 120 mm køler og de dobbelte SP120L PWM-blæsere giver dig den fremragende varmespredning, du har brug for til højtydende CPU'er. Den er kompatibel med Corsair Link, så du kan tilpasse køleydelsen, overvåge systemtemperaturen og ændre farven på RGB LED-belysningen.
Ekstratyk køler


Den 120 mm køler passer til 120 mm standardblæsermonteringer og giver dermed masser af kompatibilitet, mens dybden på 49 mm giver øget køleoverflade og dermed hurtigere og mere effektiv køling.Den 120 mm køler passer til 120 mm standardblæsermonteringer og giver dermed masser af kompatibilitet, mens dybden på 49 mm giver øget køleoverflade og dermed hurtigere og mere effektiv køling.


Brugerkonfigureret køleydelse


Du kan vælge hastighed for de dobbelte SP120L PWM-blæsere via Corsair Link-kontrolpanelet eller andre standardværktøjer til blæserhastighed. Samtidig har du flere muligheder: Du kan nøjes med at bruge én blæser og spare plads, eller du kan installere begge i en push-pull-konfiguration for at opnå endnu mere effektiv køling.
Indbygget Corsair Link


Slut det medfølgende Corsair Link-kabel til en USB-header på dit bundkort, og download den gratis Corsair Link-software for at få adgang til endnu flere kræfter.


Du kan tilpasse køleydelsen, overvåge kølemiddel- og CPU-temperaturen, og du kan ændre farven på RGB LED-belysningen fra den hvide standardfarve, så den passer til dit system, eller så den skifter farve alt efter temperaturmålinger og andre inputHøjtydende CPU-køling gjort enkel


H80i v2 er et lukket kredsløb, der er fyldt fra fabrikken. Det omfatter et modulopbygget værktøjsfrit monteringsbeslag til hurtigere installation, og det er udstyret med forbedret køleplade og pumpedesign til fintunet effektivitet.Om Hydro Series CPU-væskekølere


Corsair Hydro Series CPU-kølere giver dig effektiv væskekøling i en kompakt pakke, der er let at installere. De giver overlegen køling til højere overclocking-ydelse, men er samtidig langt mindre komplekse end traditionelle vandkølingssæt..


Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .