Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso
Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso

1 / 7

Corsair Gaming Vituoso RGB Wireless Espresso

1815 kr.
VIRTUOSO RGB WIRELESS SE High-Fidelity Gaming Headset — EspressoCORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE leverer en lydoplevelse i høj kvalitet med komfort hele dagen fra deres førsteklasses ørepuder i memoryskum og hyperhurtig forbindelse med SLIPSTREAM WIR
Læs mere

VIRTUOSO RGB WIRELESS SE High-Fidelity Gaming Headset — Espresso

CORSAIR VIRTUOSO RGB Wireless SE leverer en lydoplevelse i høj kvalitet med komfort hele dagen fra deres førsteklasses ørepuder i memoryskum og hyperhurtig forbindelse med SLIPSTREAM WIRELESS-teknologi.

KOMPROMISLØS LYDKVALITET
Fra det letteste fodspor til den dybeste bastone hører du mere af alt med VIRTUOSO RGB Wireless. Et matchet par af nøjagtigt indstillede 50 mm neodym-drivere med høj densitet kan prale af et frekvensområde på 20Hz-40.000Hz - det dobbelte af, hvad du får fra de fleste gamingheadset.

KOMFORT ER KODEORDET
Premium ørepuder i memoryskum, der tilpasser sig formen på dit hoved sammen med et let pandebånd, leverer pudeblød, langvarig komfort, så du kan spille i timevis.

FØRSTEKLASSES LETVÆGTSKONSTRUKTION
Maskinkonstrueret aluminiumskonstruktion betyder, at VIRTUOSO RGB Wireless tilbyder den perfekte blanding af letvægtsdesign, stærk holdbarhed og maksimal komfort.

SLIPSTREAM Wireless
Lynhurtig trådløs forbindelse med op til 60ft rækkevidde, ved hjælp af intelligent frequency shift (IFS) for at sikre det stærkeste signal.

USB-kablet
High-fidelity, 24bit/96kHz lyd til den ultimative lydoplevelse med kompatible optagelser. 

3,5 mm kablet
Universal tilslutning for at lytte til en lang række forskellige enheder, fra DACs og lydafspillere til konsoller og mobile enheder.

Aftagelig mikrofon i broadcast-kvalitet
Det er simpelthen en af de bedste mikrofoner nogensinde sat på et headset. Den omni-directionale mikrofon med høj båndbredde i VIRTUOSO RGB Wireless giver et bredt dynamikområde og et fantastisk vokalt klarhedsområde der kan konkurrere med enkeltstående mikrofoner, fuldt aftagelig med en RGB LED-ring for at indikere live eller mute status.

Mikrofonens høje båndbredde i kombination med den hyperhurtige forbindelse til SLIPSTREAM CORSAIR WIRELESS TECHNOLOGY øger frekvensresponsen dramatisk til næsten det dobbelte af et typisk trådløst gamingheadset. Det betyder, at din stemme lyder klarere, mere præcis og mere naturlig, når du kommunikerer med dine venner og holdkammerater.

DISCORD CERTIFICERET
Kommuniker fortroligt med millionerne af brugere i Discord-samfundet, idet du ved, at dine mikrofon- og lyddrivere er testet og evalueret til krystalklar kommunikation og fremragende lyd.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter