Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
CIRCLE Home Plus
CIRCLE Home Plus

1 / 2

CIRCLE Home Plus

1.264 kr.
CIRCLE Home Plus • Administrerer nemt tid og indhold online • Giv din familie en pause fra internettet • Få oversigt over hver tilsluttet enhed i dit hjem • Nem setup med Circle-appen Circle er et produkt der giver dig kontrol over internet
Læs mere

CIRCLE Home Plus
• Administrerer nemt tid og indhold online
• Giv din familie en pause fra internettet
• Få oversigt over hver tilsluttet enhed i dit hjem
• Nem setup med Circle-appen

Circle er et produkt der giver dig kontrol over internet brug i hjemmet. Du får et fuldstændigt billede af hvad og hvor meget tid børn bruger på spil, hvilken software de bruger, og hvilke websider de besøger. Circle tilsluttes trådløst til din router derhjemme, og du behøver ikke at foretage nogen indstillinger på hverken router, tablet eller smartphone.

Oversigt
Du får et overblik over alle brugere af dit netværk. Forældre har adgang til et administrationspanel hvor de kan oprette forskellige profiler for hver bruger.

Profiler
Opret en profil for hver bruger på alle enheder der anvendes i netværket. Du kan oprette profiler på tablet, smartphone og computer, uanset om det er en PC eller Mac. Ved at skabe et filter kan du for eksempel angive, hvor længe dit barn må være på Facebook.

Tidsanvendelse og tidbegrænsninger
Få et overblik over hvor meget tid der bruges på de forskellige applikationer og websteder. Er der en side, du vil filtrere, og du ikke ønsker dine børn skal have adgang til, kan du også gøre dette i menuen.

Filter
Sæt et filter for hver bruger. Uanset om det er den 5-åriges iPad eller 15-åriges smartphone. Du kan filtrere hvad der er tilladt at besøge på internettet og tidsbestemme hvor længe og hvad tid på dagen de skal have adgang.

Sluk for internettet
Du styrer helt hvornår dine børn må have adgang til internettet. Du kan bestemme tidspunktet på hvornår det skal være på og hvornår det slukkes.

Gæster
Har dine børn besøg så du kan også styre deres internet anvendelse som går gennem dit netværk. Også her kan du tilføje et filter på hvad der er tilladt og på hvilke tidspunkter.

5 minutters setup
Circle er meget let at komme i gang med. Den er super nem at installere og grænsefladen er let at håndtere. En installation tager ikke mere end fem minutter og derefter har du fuld kontrol og overblik.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser