Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Brother Blæk LC-22U BK Original  Sort LC22UBK
Brother Blæk LC-22U BK Original  Sort LC22UBK

1 / 2

Brother Blæk LC-22U BK Original Sort LC22UBK

198,10 kr.
Rek pris. 198,11 kr.
LC-22U Original Brother blæk er specielt afstemt til hver enkelt komponent af din enhed, til perfekte print og minimalt slid af apparatet. Den Original Brother LC- 22UC patron giver dig den bedste kvalitet og skarpe billeder, ved hver udskrift - gara
  • Original blækpatron for bedste printkvalitet
Læs mere
LC-22U Original Brother blæk er specielt afstemt til hver enkelt komponent af din enhed, til perfekte print og minimalt slid af apparatet. Den Original Brother LC- 22UC patron giver dig den bedste kvalitet og skarpe billeder, ved hver udskrift - garanteret pålidelig, med beskyttelse til maskinen og printhoved.

4 separate patroner
Alle Brother blæk-multifunktionsenheder har separate blækpatroner for hver farve. Kun de patroner, der rent faktisk er blevet anvendt, skal udskiftes. Dermed skåner du miljøet og din pengepung.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .