Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Brother Blæk LC-225XLC Original  Cyan LC225XLC
Brother Blæk LC-225XLC Original  Cyan LC225XLC

1 / 2

Brother Blæk LC-225XLC Original Cyan LC225XLC

180,10 kr.

-9%

Rek pris. 198,11 kr.
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat. grønne, originalt tilbehør 100 år lysægthed Brother blækpatroner er særligt velegnet til udskrivning af dokumenter, der skal arkiveres i en længere periode. Med samtidig brug af trykpapir Brother BP-71 - der er
  • Original blækpatron for bedste printkvalitet
Læs mere
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat.

grønne, originalt tilbehør

100 år lysægthed
Brother blækpatroner er særligt velegnet til udskrivning af dokumenter, der skal arkiveres i en længere periode. Med samtidig brug af trykpapir Brother BP-71 - der er optimalt tilpasset til sammensætningen af ​​blækket i blækpatronen - vi garanterer lysægthed selv over en periode på 100 år.

4 separate patroner
Alle Brother Inkjet Multifunktionsenheder har separate blækpatroner til hver farve. Det skal udskiftes, kun den patron, der faktisk var forbrugt. Således spare miljøet og din tegnebog.

Blå Engel
Brother blækpatroner er købt med enheden under test, Blue Angel certificering i henhold til RAL-UZ 122 og anses derfor for at være særlig miljømæssigt og ressourcekrævende venlige.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .