Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

  • 8

    %

Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic
Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic
Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic
Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic
Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic
Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic

1 / 6

Bilkamera DR900X Plus 1CH 32GB Nordic

7.244 kr.

-8%

7.864 kr.
Blackvue Bilkamera, Dashcam DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC, Udstyret med 4K, GPS & Wifi, LTE som valgfri - Det Bedste Etkanalskamera med Skyforbindelse  Enestående 4K opløsning Hurtig Wi-Fi og GPS, LTE som valgmuligheder Indbygget parkeringst
Læs mere
Blackvue Bilkamera, Dashcam DR900X Plus 1CH 32GB NORDIC, Udstyret med 4K, GPS & Wifi, LTE som valgfri - Det Bedste Etkanalskamera med Skyforbindelse 
  • Enestående 4K opløsning
  • Hurtig Wi-Fi og GPS, LTE som valgmuligheder
  • Indbygget parkeringstilstand
  • Installer (let) og glem
  • Dine videoer er sikre
  • Indbygget stød- og bevægelsesdetektering

Det bedste enkeltkanalkamera med forbindelse til skyen
8-megapixel CMOS-sensoroptagelse i 4K Ultra High Definition (3840 × 2160) ved 30FPS.
Den ekstremt brede 162-graders vinkel drager fuld fordel af 4K UHD-opløsningen. Med H.265 (højeffektiv videokodning) ser videoer bedre ud, og filer er mindre, mens dual-band Wi-Fi garanterer hurtig overførsel til din telefon.
Native Parking Mode med indbygget spændingsmonitor for at beskytte dit bilbatteri (kabel til tilslutning til bilbatteriet er inkluderet).

Oplev 4K forskellen
4K i et bilkamera er ikke en gimmick. Det er en spilskifter. Det handler ikke om at afspille videoer på en kæmpe skærm - selvom du også kan gøre det. Det handler om at give videosikkerhed. Et stretchkamera er kun lige så godt som dets evne til at fange vigtige detaljer - normalt nummerplader.

8-megapixel 4K UHD-sensoren gør netop det ved at fange fire gange så mange pixels som i Full HD. Og med sin hurtige lukkerhastighed er detaljerne frosset på plads. Bare pause og zoom ind.

Ingen grund til at ofre optagetid
Med større opløsning kommer større filer ... medmindre du har bedre komprimering. High Efficiency Video Coding (HEVC/H.265) er standarden i 4K videoudsendelse og streaming. Med HEVC får du flotte 4K-videoer, men samme optagetid som et almindeligt Full HD-dashcam.
Hvem sagde, at du ikke kan få det hele? 

Wi-Fi, valgfri LTE og GPS som tilvalg
Wi-Fi: lader dig oprette forbindelse til din BlackVue med en smartphone eller tablet. Med Wi-Fi kan din BlackVue også oprette forbindelse til BlackVue Cloud via ethvert hjemligt eller mobilt Wi-Fi-hotspot (router).
Valgfri LTE: Tilslut det valgfri LTE-forbindelsesmodul * via USB-porten til Cloud LITE.
(*) SIM-kort ikke inkluderet.

Native Parking Mode
12v strømkabel til at forbinde dit bilkamera til bilbatteriet er inkluderet
DR900X-serien kan tilsluttes køretøjets sikringspanel til parkeringstilstand uden behov for tilbehør. Bilkameraet skifter automatisk til parkeringsfunktion, når køretøjets tænding er slukket. Strømsluk og timer kan indstilles i BlackVue-appen.

Understøttelse af tilbehør til parkeringstilstand
DR900X-serien er også kompatibel med alle Blackvues parkeringspakker og batterier.

Installer (let) og glem
BlackVue-bilkameraer er meget nemme at installere. Fastgør frontenheden til forruden bag bakspejlet med det medfølgende dobbeltsidede tape.
På denne måde er instrumentkameraet usynligt for førerens øje. Tilslut blot de elektriske kabler til cigarettænderstikket / tilbehørsstikket på dit køretøj, og optagelsen starter automatisk, når du tænder tændingen (du behøver ikke at trykke på en knap).
Når den er installeret, kan du glemme det og vide, at den vil registrere din kørsel pålideligt.

Dine videoer er sikre
Event Files Overwrite Protection Bilkameraer optages i en loop og overskriver ældre filer når hukommelsen er fuld. BlackVue DR900X Plus-1CH kan forhindre hændelseshedsfiler (udløst manuelt eller ved påvirkning) i at blive overskrevet. Op til halvtreds (50) filer kan beskyttes på denne måde. Du kan vælge at lade nye begivenhedsfiler overskrive tidligere hændelseshedsfiler og dermed beholde de sidste halvtreds.

Adaptiv formateringsfri filhåndtering
BlackVue har udviklet dette filsystem der forbedrer optagestabiliteten og reducerer behovet for microSD-kortformatering, samtidig med at du kan ændre optagetiden (1/2/3 minutter) og kvalitetsindstillingerne. 

Fej på Hukommelseskort
Din BlackVue registrerer så snart microSD-kortet fejler, og advarer dig med en stemmealarm "Please check SD-kort".

Indbygget stød- og bevægelsesdetektering
Mærker automatisk vigtige filer
Under kørsel registrerer din BlackVue stød og pludselige hastighedsændringer. Når den er parkeret, registrerer den også bevægelser *.
Brug filtrene i BlackVue-appen og Viewer
Alle videoer er tagget (Normal, Hændelse, Parkeringstilstandsbevægelse eller Tidsforsinkelse), så du nemt kan finde relevante i BlackVue Viewer til Windows og Mac OS eller BlackVue-appen til Android og iOS.BlackVue-appen (iOS, Android) och Viewer (Windows / Mac)

Administrer nemt dine videofiler
Både BlackVue-appen og Viewer er gratis at downloade og bruge. De giver dig mulighed for nemt at ændre dine BlackVue-konfigurationsindstillinger og gennemse dine videoer intuitivt.
Med BlackVue-appen opretter du forbindelse til din BlackVue i Wi-Fi for at få adgang til filer og Live View for nem installation og placering af dit dashcam.

Lækkert interface
Programmerbar nærhedssensor
Tænd og sluk for lydoptagelse ved blot at vifte din hånd foran sensoren. Sensoren kan også konfigureres til at udløse manuelle hændelsesvideoer i indstillingerne.

Wi-Fi-knap
Slå Wi-Fi til / fra ved et tryk på en knap. Alle handlinger bekræftes af en stemmemeddelelse..

BlackVue Cloud
Me and My Car. 

Opret forbindelse til din BlackVue når som helst og hvor som helst i verden med BlackVue Over Cloud. Nyd fjernbetjeningen Live View og Push-notifikationer til din telefon. Sikkerhedskopier vigtige videoer til gratis skylagring.

Afspil og download videoer fra dit bilkameras hukommelse eller sky hvor som helst. Nyd tovejs stemmekommunikation med føreren fra appen via BlackVues integrerede højttalere og mikrofon

LTE-forbindelsesmodul (valgfrit)
CM100LTE tilsluttes dit kompatible BlackVue X-serie bilkamera for nem 4G LTE-forbindelse. Alt hvad du behøver er et gyldigt Nano-SIM-kort. CM100LTE tilsluttes simpelt via USB-porten på dit bilkamera. Din BlackVue driver modulet og opretter automatisk forbindelse til skyen, når modulet er tilsluttet.
Bemærk! Ved køb skal du sørge for, at den CM100LTE du vælger, er kompatibel med din mobiloperatørs netværk.

Intelligent Parking Mode monitoring 
Det er muligt med det medfølgende kabel eller Power Magic-tilbehør. Nyd roen i sindet ved at vide at din bil er under beskyttelse når du er væk. BlackVue skifter automatisk til parkeringstilstand for at overvåge dit parkerede køretøj.

Takket være videobufferen registreres også de få sekunder, der fører til udløsende hændelser.

DR900X Plus understøtter to muligheder for parkeringstilstand:

Regionbaseret bevægelsesdetektering:
Bevægelser optaget af billedsensoren (markeret "P" i fillisten).
Effekt registreres af accelerometer / G-sensoren (marke ]]>

Identifikation

EAN 8809724492335
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser