Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

 • 45

  %

Bilkamera Infrarød DR750X 2CH 32GB Nordic
Bilkamera Infrarød DR750X 2CH 32GB Nordic
Bilkamera Infrarød DR750X 2CH 32GB Nordic
Bilkamera Infrarød DR750X 2CH 32GB Nordic

1 / 4

Bilkamera Infrarød DR750X 2CH 32GB Nordic

3.800 kr.

-45%

6.915 kr.
BLACKVUE Bilkamera IR DR750X-2CH 32gb NORDIC Full HD-bilkamera med forbindelse til skyen Wi-Fi, valgfri LTE og GPS som valgmuligheder Native Parking Mode Indbygget stød- og bevægelsesdetektering BlackVue-app (iOS, Android) og Viewer (W
Læs mere
BLACKVUE Bilkamera IR DR750X-2CH 32gb NORDIC
 • Full HD-bilkamera med forbindelse til skyen
 • Wi-Fi, valgfri LTE og GPS som valgmuligheder
 • Native Parking Mode
 • Indbygget stød- og bevægelsesdetektering
 • BlackVue-app (iOS, Android) og Viewer (Windows / Mac)
 • Lækkert interface
 • Optimeret filhåndtering

Sky-forbindelse og solid ydeevne.
IR DR750X-2CH er et 2-kanals bilkamera med BlackVue Cloud LTE-forbindelse. Full HD Sony STARVIS-billedsensor giver dig den bedste billedkvalitet under alle lysforhold. Dette diskrete bilkamera har også indbygget Wi-Fi. Se og download videoer nemt med BlackVue-appen.

Cloud support via Wi-Fi-router eller USB-plug-in LTE-modul (valgfrit). GPS og kabel er også tilgængelige som valgmuligheder

Full HD-bilkamera med forbindelse til skyen
Sony STARVIS ™ -sensor med Full HD 1080p med op til 60 billeder pr. sekund. Optag flydende videoer i en bred vinkel på 139 °. STARVIS-billedsensoren sikrer, at dit bilkamera fanger vigtige detaljer, selv i svagt lys. Native Parking Mode med indbygget spændingsmonitor for at beskytte dit bilbatteri (kabel til kabelforbindelse inkluderet). Med den gratis BlackVue Cloud-tjeneste kan du kontrollere din bil hvor som helst og når som helst.

Wi-Fi, LTE og GPS (valgfri)
Wi-Fi: lader dig oprette forbindelse til din BlackVue med en smartphone eller tablet. Med Wi-Fi kan din BlackVue også oprette forbindelse til BlackVue Cloud via ethvert hjemligt eller mobilt Wi-Fi-hotspot (router).
Valgfri LTE: Tilslut det valgfri LTE-forbindelsesmodul * via USB-porten til Cloud LITE.
(*) SIM-kort ikke inkluderet.

Native Parking Mode
12v strømkabel til at forbinde dit bilkamera til bilbatteriet er inkluderet
DR750X-serien kan tilsluttes køretøjets sikringspanel til parkeringstilstand uden behov for tilbehør. Bilkameraet skifter automatisk til parkeringsfunktion, når køretøjets tænding er slukket. Strømsluk og timer kan indstilles i BlackVue-appen.
Understøttelse af tilbehør til parkeringstilstand
DR750X-serien er også kompatibel med alle Blackvues parkeringspakker og batterier.

Indbygget stød- og bevægelsesdetektering
Mærker automatisk vigtige filer
Under kørsel registrerer din BlackVue stød og pludselige hastighedsændringer. Når den er parkeret, registrerer den også bevægelser *.
Brug filtrene i BlackVue-appen og Viewer
Alle videoer er tagget (Normal, Hændelse, Parkeringstilstandsbevægelse eller Tidsforsinkelse), så du nemt kan finde relevante i BlackVue Viewer til Windows og Mac OS eller BlackVue-appen til Android og iOS.

BlackVue-appen (iOS, Android) og Viewer (Windows / Mac)
Administrer nemt dine videofiler

Både BlackVue-appen og Viewer er gratis at downloade og bruge. De giver dig mulighed for nemt at ændre dine BlackVue-konfigurationsindstillinger og gennemse dine videoer intuitivt.
Med BlackVue-appen opretter du forbindelse til din BlackVue i Wi-Fi for at få adgang til filer og Live View for nem installation og placering af dit dashcam.

Lækkert interface
Programmerbar nærhedssensor
Tænd og sluk for lydoptagelse ved blot at vifte din hånd foran sensoren. Sensoren kan også konfigureres til at udløse manuelle hændelsesvideoer i indstillingerne.
Wi-Fi-knap
Slå Wi-Fi til / fra ved et tryk på en knap. Alle handlinger bekræftes af en stemmemeddelelse.

Optimeret filhåndtering
Bilkameraer optager i en loop, og overskriver ældre filer, når hukommelsen er fuld. BlackVue 750x serien kan forhindre at hændelsesfiler (udløses manuelt eller gennem påvirkning) overskrives. Op til halvtreds (50) filer kan beskyttes på denne måde. Du kan vælge at lade nye hændelsesfiler overskrive tidligere hændelsesfiler, så du beholder de seneste halvtreds.

Adaptiv formateringsfri filhåndtering
BlackVue har udviklet dette filsystem der forbedrer optagestabiliteten og reducerer behovet for microSD-kortformatering, samtidig med at du kan ændre optagetiden (1/2/3 minutter) og kvalitetsindstillingerne. 

Fej på Hukommelseskort
Din BlackVue registrerer så snart microSD-kortet fejler, og advarer dig med en stemmealarm "Please check SD-kort".

Høj billedhastighed for ekstra flydende videoer
Fordelen ved 60FPS videooptagelse
Det fremadvendte kamera optager ekstra flydende videoer med 60 billeder i sekundet og holder alle detaljer skarpe selv i hurtig handling. Med 60 fps mindsker motion-sløring meget sammenlignet med 30 fps. Dette betyder, at din BlackVue bedre kan fange detaljer - såsom nummerplader - selv i objekter i hurtig bevægelse.
Bemærk 1: jo højere indstilling for billedkvalitet, jo højere bithastighed og jo større filstørrelse. En større størrelse øger den nødvendige tid til at uploade en videofil via Wi-Fi.
Bemærk 2: Remote Live View med BlackVue Over Cloud påvirkes ikke af indstillingerne for billedkvalitet og billedhastighed.

BlackVue Cloud
Me and My Car. 

Opret forbindelse til din BlackVue når som helst og hvor som helst i verden med BlackVue Over Cloud. Nyd fjernbetjeningen Live View og Push-notifikationer til din telefon. Sikkerhedskopier vigtige videoer til gratis skylagring.

Afspil og download videoer fra dit bilkameras hukommelse eller sky hvor som helst. Nyd tovejs stemmekommunikation med føreren fra appen via BlackVues integrerede højttalere og mikrofon

LTE-forbindelsesmodul (valgfrit)
CM100LTE tilsluttes dit kompatible BlackVue X-serie bilkamera for nem 4G LTE-forbindelse. Alt hvad du behøver er et gyldigt Nano-SIM-kort. CM100LTE tilsluttes simpelt via USB-porten på dit bilkamera. Din BlackVue driver modulet og opretter automatisk forbindelse til skyen, når modulet er tilsluttet.
Bemærk! Ved køb skal du sørge for, at den CM100LTE du vælger, er kompatibel med din mobiloperatørs netværk.

Tamper-proof Case  (valgfri)
BlackVue Tamper-Proof-etuiet er et sikkerhedstilbehør til dit BlackVue-bilkamera. Det blokerer fysisk adgang til microSD-kortsporet og forhindrer at strøm og koaksialkabler frakobles, hvilket reducerer risikoen for manipulation af data. Den fås i to versioner for at tilpasse sig forruden til både almindelige køretøjer og tunge køretøjer med lodrette forruder.

Intelligent Parking Mode monitoring 
Det er muligt med det medfølgende kabel eller Power Magic-tilbehør. Nyd roen i sindet ved at vide at din bil er under beskyttelse når du er væk. BlackVue skifter automatisk til parkeringstilstand for at overvåge dit parkerede køretøj.

Takket være videobufferen registreres også de få sekunder, der fører til udløsende hændelser.
DR750X understøtter to muligheder for parkeringstilstand:

Regionbaseret bevægelsesdetektering:
Bevægelser optaget af billedsensoren (markeret "P" i fillisten).
Effekt registreres af accelerometer / G-sensoren (markeret "E& ]]>

Identifikation

EAN 8809352137875
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser