Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC
BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC
BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC
BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC
BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC
BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC

1 / 6

BLACKVUE bilkamera DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC

5868 kr.
Blackvue bilkamera, Dashcam DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC, Udstyret med 4K, GPS og Wifi, LTE som valgfri - Fang alt foran i 4K og tilbage i Full HD Fremragende 4K -opløsning Fang alt for og bag Hurtig Wi-Fi og GPS, LTE som muligheder Ind
Læs mere
Blackvue bilkamera, Dashcam DR900X Plus 2CH 32GB NORDIC, Udstyret med 4K, GPS og Wifi, LTE som valgfri - Fang alt foran i 4K og tilbage i Full HD
  • Fremragende 4K -opløsning
  • Fang alt for og bag
  • Hurtig Wi-Fi og GPS, LTE som muligheder
  • Indfødt parkeringstilstand
  • Installer (let) og glem
  • Dine videoer er sikre
  • Indbygget stød- og bevægelsesdetektering

Fang alt for og bag
Frontkamera: 8 megapixel CMOS -sensoroptagelse i 4K Ultra High Definition (3840 × 2160) ved 30 FPS.
Bagkamera: 2,1 megapixel Sony STARVIS ™ -optagelse i Full HD (1920 × 1080) ved 30 FPS.
Den ekstremt brede 162-graders vinkel på frontkameraet drager fuld fordel af 4K UHD-opløsningen. Det bageste kamera optager i Full HD i en 139 graders vinkel med enestående følsomhed i svagt lys.
Native Parking Mode med indbygget spændingsovervågning for at beskytte dit bilbatteri ((kabel til tilslutning til bilbatteriet er inkluderet).

Opdag 4K -forskellen
4K i et bilkamera er ikke en gimmick. Det er en game changer. Det handler ikke om at afspille videoer på en kæmpe skærm - selvom du også kan gøre det. Det handler om at levere videosikkerhed. Et bilkamera er kun så godt som dets evne til at fange vigtige detaljer - normalt nummerplader.

8-megapixel 4K UHD-sensoren gør netop det ved at fange fire gange så mange pixels som i Full HD. Og med sin hurtige lukkerhastighed er detaljerne frosset på plads. Bare pause og zoom ind.

Ingen grund til at ofre optagelsestiden
Med højere opløsning kommer større filer, hvis du ikke har bedre komprimering. Højeffektiv videokodning (HEVC / H.265) er standarden for 4K videooverførsel og streaming. Med HEVC får du flotte 4K-videoer, men den samme optagetid som et almindeligt bilkamera i fuld HD.

Hurtig GPS og Wi-Fi, LTE som muligheder
GPS: visualiser placeringen af dit køretøj på kortet under videoafspilning og videooverlejringshastighed (kan skjules i indstillingerne).
Wi-Fi: lader dig oprette forbindelse til din BlackVue med en smartphone eller tablet. Wi-Fi lader også din BlackVue oprette forbindelse til BlackVue Cloud via ethvert hjem eller mobil Wi-Fi-hotspot (router).
LTE: Tilslut det valgfrie LTE -forbindelsesmodul * via USB -porten for den bedste cloud -oplevelse.
(*) SIM -kort medfølger ikke.

Indfødt parkeringstilstand
12v strømkabel til tilslutning af dit bilkamera til bilbatteriet er inkluderet
DR900X Plus -serien kan tilsluttes bilens parkeringspanels sikkerhedspanel uden behov for tilbehør. Bilkameraet skifter automatisk til parkeringstilstand, når bilens tænding er slukket. Sluk og timer kan indstilles i BlackVue -appen.

Understøttelse af tilbehør til parkeringstilstand
DR900X Plus -serien er også kompatibel med alle pakker og batterier i BlackVue -parkeringsfunktioner.

Installer (let) og glem
BlackVue bilkameraer er meget nemme at installere. Fastgør frontenheden til forruden bag bakspejlet med det medfølgende dobbeltsidede tape.
På denne måde er instrumentkameraet usynligt for førerens øje. Du skal blot slutte de elektriske kabler til cigarettænderstikket / tilbehørsstikket på dit køretøj, og optagelsen starter automatisk, når du tænder for tændingen (du behøver ikke trykke på en knap).
Når det er installeret, kan du glemme det og vide, at det vil registrere dit løb pålideligt.

Dine videoer er sikre
Begivenhedsfiler Overskrivningsbeskyttelse : Bilkameraer optages i en loop og overskriver ældre filer, når hukommelsen er fuld. BlackVue DR900X-1CH kan forhindre, at hændelsesfiler (udløst manuelt eller ved påvirkning) overskrives. Op til halvtreds (50) filer kan beskyttes på denne måde. Du kan vælge at lade nye hændelsesfiler overskrive tidligere hændelsesfiler og dermed beholde de sidste halvtreds.

Adaptiv formatfri filhåndtering: dette BlackVue-udviklede filsystem forbedrer optagelsesstabiliteten og kræver mindre microSD-kortformatering.

SD -kortfejladvarsel: din BlackVue registrerer, så snart microSD -kortet svigter, og advarer dig med en "Check SD -kort" -stemme.

Indbygget stød- og bevægelsesdetektering
Mærker automatisk vigtige filer
Under kørsel registrerer din BlackVue stød og pludselige ændringer i hastighed. Når den er parkeret, registrerer den også bevægelser *.
Brug filtrene i BlackVue -appen og Viewer
Alle videoer er mærket (Normal, Begivenhed, Parkeringstilstands bevægelse eller Tidsforsinkelse), så du nemt kan finde relevante i BlackVue Viewer til Windows og Mac OS eller BlackVue -appen til Android og iOS.

BlackVue -app (iOS, Android) og Viewer (Windows / Mac)
Håndter nemt dine videofiler
Både BlackVue -appen og Viewer er gratis at downloade og bruge. De lader dig nemt ændre dine BlackVue -konfigurationsindstillinger og gennemse dine videoer intuitivt.
Med BlackVue-appen opretter du forbindelse til din BlackVue i Wi-Fi for at få adgang til filer og Live View for nem installation og placering af dit dashcam.

Dejligt interface
Programmerbar nærhedssensor
Slå lydoptagelse til og fra ved blot at vinke din hånd foran den. Sensoren kan også konfigureres til at udløse manuelle hændelsesvideoer i indstillingerne.
Wi-Fi-knap
Slå Wi-Fi til / fra med et tryk på en knap. Alle handlinger bekræftes af en talebesked.

BlackVue Cloud
Mig og min bil. Tilsluttet.
Opret forbindelse til din BlackVue når som helst og hvor som helst i verden med BlackVue Over the Cloud. Nyd fjernbetjeningen Live View og Push -beskeder til din telefon. Sikkerhedskopier vigtige videoer gratis

]]>
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme