Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT

Til kassen

Se også

Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT

(0)
Skrive en anmeldelse
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
Beyerdynamic Byron BTA Hovedtelefoner BT
1117 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • Trådløse Bluetooth-hovedtelefoner
 • High-resolution, specialtilpasset DSP
 • Tab-fri Qualcomm aptX® codec
 • 3-knaps fjernbetjening og mikrofon
 • Batteritid op til 7,5 timer

Mobil lytteglæde har et nyt navn: Byron. Det nye headset forener fantastisk lyd med kvalitetshåndværk og brugervenlighed.

Naturlig lyd
Byron BTA in-ear-hovedtelefoner giver, sammen med dine mobile enheder, en exceptionelt detaljeret lytteoplevelse. Naturlig high-resolution lyd med behagelig bas garanterer total nydelse, når du lytter til musik. Takket være en special tilpasset digital signalprocessor (DSP) byder seriens topmodel på endnu finere og balanceret lyd, der understreger Beyer Dynamics høje standard indenfor lydgengivelse. Se frem til in-ear lydperfektion. 

Trådløs signaloverførsel
Byron BTA er det første trådløse headset i deres sortiment. Musik og opkald overføres via Bluetooth. Det giver dig fleksibilitet og den sædvanlige, eksklusive lyd. Alle enheder kan indfri deres lydpotentiale takket være tab-fri Qualcomm aptX®-teknologi samt AAC-codecs, der garanterer den højeste kvalitet ved Bluetooth-overførsler. De akustiske drivere for henholdsvis højre og venstre øre er sammenkoblet med et kort kabel. Hovedtelefonerne tilsluttes nemt og trådløst til din mobile enhed via Bluetooth. Kabelvirvar hører fortiden til. 

Timevis af musik
Et genopladeligt højkapacitetsbatteri giver headsettet op til 7,5 timers batteritid. En stemmekommando informerer om det aktuelle batteriniveau. En USB-port kan bruges ved opladning, f.eks. en smartphone-oplader eller bærbar. En praktisk opladningsholder er inkluderet. Den fungerer som fjernbetjening til hovedtelefonerne, og eliminerer behovet for micro-USB. Holderen kan forblive tilsluttet PC'en derhjemme, så hovedtelefonerne kan dockes ved behov. Desuden tager opladningsprocessen kortere tid. Topmodellen behøver kun 90 minutter for at blive fuldt opladt i stedet for 2 timer. 

Mikrofon og fjernbetjening
Byron-headsettet er udstyret med en 3-knaps fjernbetjening samt en håndfri mikrofon, som kan bruges sammen med Apple- og Android-enheder. Alle funktioner kan derfor bruges uden besvær - så du ikke behøver at tage telefonen eller din tablet op af lommen. Du kan bruge fjernbetjeningen til at sætte på pause, skifte sang eller justere volumen. Takket være den integrerede håndfri mikrofon kan Byron ikke blot bruges til at lytte til musik, men også til telefonopkald. Det er nemt at besvare og afslutte opkald på samtlige populære smartphones. 

Høj komfort
En perfekt pasform er vigtig for at kunne levere den fulde lydkvalitet og garanterer samtidig behagelig komfort selv over længere perioder. Byron BTA kommer derfor med udskiftelige silikonepropper i tre forskellige størrelser. Man udskifter nemt disse selv og vælger den størrelse, der bedst passer ens ører. 
Der er desuden taget hensyn til, at mange bruger deres hovedtelefoner, mens de er aktive. To ørebøjler er inkluderet i tilbehøret af denne årsag. 

Oversigt

 • Naturlig high-resolution lyd med DSP (digital signal processor)
 • Håndfri kvalitetsmikrofon til opkald med praktisk 3-knaps fjernbetjening til at styre mediefiler (kompatibel med Apple og Android)
 • Perfekt pasform og optimal komfort takket være ørepropper i forskellige størrelser
 • Fixing magnets, letvægts-aluminiumskabinet og sofistikeret finish

Medfølgende tilbehør

 • Ørepropper af silikone i tre forskellige størrelser
 • 1 par ørekroge
 • USB-A opladningholder
 • Blødt etui/taske
 • Kabelclips
 • Brugsvejledning

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.